קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

משולש אגרול קוריאני

משולש אגרול קוריאני
משולש אגרול קוריאני עשוי להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 454 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל סיני. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מלח, ביצים, פלפל גרוס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך את כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. נסו אגרול בקערה (ארוחת ערב קלה באמצע השבוע!), לחמניות הודו קוריאניות בגריל (דלות פחמימות), ו צ'אר-צלעות חזיר מנגל בסגנון קוריאני בגריל ובגידת בשר קוריאנית אומן (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו סיר מים לרתיחה, צנחו פנימה את אטריות האורז, והרתיחו עד שהאטריות רכות אך לא רכות, 3 עד 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. שוטפים במים קרים, ומסננים במסננת שנקבעה בכיור. קוצצים את האטריות לחתיכות קטנות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אטריות אורזאטריות אורז
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
עוטפים את הכרוב הגרוס במגבת מטבח או באורך של בד גבינה, וסוחטים את עודפי הלחות החוצה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
מים נוספיםמים נוספים
3
מניחים את הכרוב, הטופו, הקישואים, הבצל הירוק, השום, הפלפל השחור, שמן השומשום, הביצים, המלח ואטריות האורז הקצוצות בקערה גדולה, ומערבבים בידיים עד לקבלת תערובת אחידה והטופו מתפרק לגושים קטנים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
אטריות אורזאטריות אורז
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
הניחו עטיפת וונטון עגולה על משטח עבודה, וכפו 1 עד 2 כפיות מילוי למרכז העטיפה. טובלים את האצבע במים ומרטיבים את קצה העטיפה בערך באמצע הדרך, ואז מקפלים את העטיפה, סוגרים את המילוי, וצובטים את הקצוות יחד ליצירת צורה של חצי ירח.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
5
הניחו את הלחמניות שהושלמו על דף עוגיות בזמן שתסיימו למלא ולקפל את השאר.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
מחממים את השמן הצמחי במחבת כבדה, ועובדים בקבוצות, מטגנים את הלחמניות עד להזהבה, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה