קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

משולש אגרול קוריאני

משולש אגרול קוריאני
משולש אגרול קוריאני עשוי להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 454 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל סיני. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מלח, ביצים, פלפל גרוס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך את כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. נסו אגרול בקערה (ארוחת ערב קלה באמצע השבוע!), לחמניות הודו קוריאניות בגריל (דלות פחמימות), ו צ'אר-צלעות חזיר מנגל בסגנון קוריאני בגריל ובגידת בשר קוריאנית אומן (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו סיר מים לרתיחה, צנחו פנימה את אטריות האורז, והרתיחו עד שהאטריות רכות אך לא רכות, 3 עד 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. שוטפים במים קרים, ומסננים במסננת שנקבעה בכיור. קוצצים את האטריות לחתיכות קטנות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אטריות אורזאטריות אורז
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
עוטפים את הכרוב הגרוס במגבת מטבח או באורך של בד גבינה, וסוחטים את עודפי הלחות החוצה.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
מים נוספיםמים נוספים
3
מניחים את הכרוב, הטופו, הקישואים, הבצל הירוק, השום, הפלפל השחור, שמן השומשום, הביצים, המלח ואטריות האורז הקצוצות בקערה גדולה, ומערבבים בידיים עד לקבלת תערובת אחידה והטופו מתפרק לגושים קטנים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
אטריות אורזאטריות אורז
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
הניחו עטיפת וונטון עגולה על משטח עבודה, וכפו 1 עד 2 כפיות מילוי למרכז העטיפה. טובלים את האצבע במים ומרטיבים את קצה העטיפה בערך באמצע הדרך, ואז מקפלים את העטיפה, סוגרים את המילוי, וצובטים את הקצוות יחד ליצירת צורה של חצי ירח.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5
הניחו את הלחמניות שהושלמו על דף עוגיות בזמן שתסיימו למלא ולקפל את השאר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
מחממים את השמן הצמחי במחבת כבדה, ועובדים בקבוצות, מטגנים את הלחמניות עד להזהבה, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'