משולש אגרול קוריאני
משולש אגרול קוריאני עשוי להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 454 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל סיני. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מלח, ביצים, פלפל גרוס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך את כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. נסו אגרול בקערה (ארוחת ערב קלה באמצע השבוע!), לחמניות הודו קוריאניות בגריל (דלות פחמימות), ו צ'אר-צלעות חזיר מנגל בסגנון קוריאני בגריל ובגידת בשר קוריאנית אומן (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו סיר מים לרתיחה, צנחו פנימה את אטריות האורז, והרתיחו עד שהאטריות רכות אך לא רכות, 3 עד 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. שוטפים במים קרים, ומסננים במסננת שנקבעה בכיור. קוצצים את האטריות לחתיכות קטנות ומניחים בצד.
עוטפים את הכרוב הגרוס במגבת מטבח או באורך של בד גבינה, וסוחטים את עודפי הלחות החוצה.
מניחים את הכרוב, הטופו, הקישואים, הבצל הירוק, השום, הפלפל השחור, שמן השומשום, הביצים, המלח ואטריות האורז הקצוצות בקערה גדולה, ומערבבים בידיים עד לקבלת תערובת אחידה והטופו מתפרק לגושים קטנים מאוד.
הניחו עטיפת וונטון עגולה על משטח עבודה, וכפו 1 עד 2 כפיות מילוי למרכז העטיפה. טובלים את האצבע במים ומרטיבים את קצה העטיפה בערך באמצע הדרך, ואז מקפלים את העטיפה, סוגרים את המילוי, וצובטים את הקצוות יחד ליצירת צורה של חצי ירח.
הניחו את הלחמניות שהושלמו על דף עוגיות בזמן שתסיימו למלא ולקפל את השאר.
מחממים את השמן הצמחי במחבת כבדה, ועובדים בקבוצות, מטגנים את הלחמניות עד להזהבה, 2 עד 3 דקות לכל צד.