משולש תענוג שוקולד
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו תענוג שוקולד משולש. מנה אחת מכילה 774 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 12. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, חמאה, חלב התאדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 35%. ציון זה לא כל כך מרהיב. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס משולשות בוטנים, תענוג שוקולד, ו קינוח תענוג שוקולד עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה שמנת 1/2 כוס חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
בסיר כבד מערבבים חטיפי ממתקים ושאר החמאה על אש נמוכה עד להמסה.
מסירים מהאש; מערבבים חלב חמאה.
שלב את הקמח, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים לסירוגין עם תערובת חלב חמאה לתערובת מוקרמת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקפלים פנימה אגוזים.
יוצקים לשלושה משומנים ומקומחים 9 אינץ'. מחבתות אפייה עגולות.
אופים בחום של 350 30-40 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
לציפוי, משמנים קלות את דפנות הסיר הגדול עם 1 כף חמאה; הניחו את החמאה שנותרה בצד.
שלב סוכר וחלב; מבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת מגיעה לרתיחה מתגלגלת. מרתיחים עד מדחום ממתקים קורא 234 (שלב כדור רך).
מסירים מהאש; מערבבים קרם מרשמלו, צ ' יפס וחמאה שנותרה.
מעבירים לקערה גדולה; מצננים ל-110 ניתנים להזזה. מקציפים במהירות בינונית עד לקבלת תערובת חלקה, בערך 5-7 דקות.
מורחים ציפוי בין שכבות ומעל החלק העליון ודפנות העוגה.
מפזרים אגוזי מלך אם רוצים.