טאקו דגים קלאסי בסגנון באחה יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %84 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 10233 קלוריות, 285 גרם חלבון ו 626g של שומן למנה. והוא יספק כ 1 מנות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. לכו לחנות ותביאו צ'יפוטלה צ' ילה, יוגורט, צ'יפוטלה צ' ילה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: טאקו דגים קלאסי בסגנון באחה, טאקו דגים בסגנון באחה, ו טאקו דגים בסגנון באחה.
להעביר לקערה ולתת לעמוד, מכוסה במשך 1 שעה.הפוך את הרוטב:.מערבבים יחד מיונז, יוגורט, חרדל, צ ' יפוטלה ומלח בקערה קטנה. מכסים ומקררים.מטגנים את הדגים:.שים מתלה באמצע תנור מחממים תנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שמן פלפל
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מחממים שמן 2 אינץ ' בסיר 4 ליטר עמוק כבד עד שהוא רושם 177° על מדחום.שים קמח בצלחת עוגה או צלחת רדודה. לדלות 10 רצועות דגים בקמח, לנער את עודף, ואז מעיל בבלילה, לתת עודפי לטפטף, בזהירות טיפה בשמן חם.מטגנים, ערבוב, עד הזהב חיוור, 2 או 3 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר מגבת נייר כדי לנקז.חזור עם הדגים הנותרים (החזרת שמן ל 350 F בין קבוצות).שים את מחבת השמן בצד.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
רוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מחממים את הטורטיות וממלאים מחדש את הדגים:.לעטוף טורטיות בערימות של 6 בנייר כסף וחום בתנור עד חם, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר טורטיות מנייר כסף מחדש לעטוף במגבת מטבח כדי להתחמם.בינתיים, לחמם שמן עד שהוא רושם 375 מעלות. Refry רצועות דגים בקבוצות של 10, ערבוב, עד חום זהוב, 1 או 2 דקות.עם כפית מחוררת, להעביר מגבות נייר לניקוז again.To
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
הגשה:ערם שני טורטיות תירס יחד, העליון עם דגים, כרוב, רוטב וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירס
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
ל-1 אננס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.