קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות1
ציון בריאות84
מטבחיםמקסיקני
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
מגזין

טאקו דגים קלאסי בסגנון באחה

טאקו דגים קלאסי בסגנון באחה
טאקו דגים קלאסי בסגנון באחה יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %84 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 10233 קלוריות, 285 גרם חלבון ו 626g של שומן למנה. והוא יספק כ 1 מנות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. לכו לחנות ותביאו צ'יפוטלה צ' ילה, יוגורט, צ'יפוטלה צ' ילה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: טאקו דגים קלאסי בסגנון באחה, טאקו דגים בסגנון באחה, ו טאקו דגים בסגנון באחה.

הוראות

1
הפוך את הבלילה:.
2
מערבבים בירה, קמח, מלח, אבקת שום, חרדל יבש, אורגנו ופלפל בבלנדר ומערבבים עד חלקה, כ -20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
אבקת חרדלאבקת חרדל
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
להעביר לקערה ולתת לעמוד, מכוסה במשך 1 שעה.הפוך את הרוטב:.מערבבים יחד מיונז, יוגורט, חרדל, צ ' יפוטלה ומלח בקערה קטנה. מכסים ומקררים.מטגנים את הדגים:.שים מתלה באמצע תנור מחממים תנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שמן פלפלשמן פלפל
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מחממים שמן 2 אינץ ' בסיר 4 ליטר עמוק כבד עד שהוא רושם 177° על מדחום.שים קמח בצלחת עוגה או צלחת רדודה. לדלות 10 רצועות דגים בקמח, לנער את עודף, ואז מעיל בבלילה, לתת עודפי לטפטף, בזהירות טיפה בשמן חם.מטגנים, ערבוב, עד הזהב חיוור, 2 או 3 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר מגבת נייר כדי לנקז.חזור עם הדגים הנותרים (החזרת שמן ל 350 F בין קבוצות).שים את מחבת השמן בצד.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מחממים את הטורטיות וממלאים מחדש את הדגים:.לעטוף טורטיות בערימות של 6 בנייר כסף וחום בתנור עד חם, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר טורטיות מנייר כסף מחדש לעטוף במגבת מטבח כדי להתחמם.בינתיים, לחמם שמן עד שהוא רושם 375 מעלות. Refry רצועות דגים בקבוצות של 10, ערבוב, עד חום זהוב, 1 או 2 דקות.עם כפית מחוררת, להעביר מגבות נייר לניקוז again.To
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
הגשה:ערם שני טורטיות תירס יחד, העליון עם דגים, כרוב, רוטב וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
ל-1 אננסל-1 אננס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
מגישים עם סיד וסלסה בצד.
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ

מרכיבים

11 קילו קישואים,טורטיות תירס חמות או אורז לבן, להגשהטורטיות תירס חמות או אורז לבן, להגשה11 קילו קישואים,רוטב אדובו (מתוך צ'יפוטלה יכול)רוטב אדובו (מתוך צ'יפוטלה יכול)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבירה, פלוסבירה, פלוס2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)צ'יפוטלה קצוץ צ' ילה, זרעצ'יפוטלה קצוץ צ' ילה, זרע1WES E אומנויות השפה האנגלית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2(חוֹרֶף)כוסברה קצוצהכוסברה קצוצה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה דג בקלהפילה דג בקלה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה דג בקלה, חתוך לרצועות רחבות 3 על ידי 1/2 אינץ'. (אמנון, פולק אלסקה, שפמנון או mahimahi ניתן להחליף)פילה דג בקלה, חתוך לרצועות רחבות 3 על ידי 1/2 אינץ'. (אמנון, פולק אלסקה, שפמנון או mahimahi ניתן להחליף)24טורטיות תירסטורטיות תירס2(חוֹרֶף)בירה (לא כהה)בירה (לא כהה)11 קילו קישואים,חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון11 קילו קישואים,חרדל יבשחרדל יבש2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה11 קילו קישואים,גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה1(יכול להיות או להרחיק)פלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1(יכול להיות או להרחיק)פלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד11 קילו קישואים,1 תות, קלוף1 תות, קלוף1WES E אומנויות השפה האנגליתסיד טריזסיד טריז1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק11 קילו קישואים,אורגנו מקסיקני מיובשאורגנו מקסיקני מיובש1WES E אומנויות השפה האנגליתpico de gallo (Pico De Gallo)pico de gallo (Pico De Gallo)796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיוגורט רגיליוגורט רגיל796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיוגורט רגיליוגורט רגיל1WES E אומנויות השפה האנגליתכרוב אדום מגורר דקכרוב אדום מגורר דק1WES E אומנויות השפה האנגליתסלסה טרייהסלסה טרייה2(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)2(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)2בצל צהוב בינוני, קצוץשמן צמחי לטיגון עמוקשמן צמחי לטיגון עמוק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.