משמש & שוקולד טיפש
משמש & שוקולד טיפש נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 53 גרם של שומן, וסך הכל 630 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, קואנטרו, שוקולד, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו תותים ושוקולד טיפש, שוקולד דובדבן טיפש, ו מנגו שמנמן ושוקולד טיפש (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את משמשים, סוכר, מיץ לימון, קליפת לימון ומים בסיר. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים בעדינות במשך 10 דקות עד משמשים רכים. להפריש להתקרר קצת לפני שורקים במעבד מזון.
בסיר אחר מעל חום נמוך עד בינוני, מחממים את הקרם הכפול ושוברים את השוקולד לתוכו. מערבבים את השוקולד עד שהוא נמס, ולאחר מכן להסיר את הטופס החום ולהוסיף את cointreau אם אתה משתמש בו. אתה יכול להוסיף מיץ תפוזים במקום או להשאיר אותו רגיל.
יוצקים את השוקולד נמס לתוך 4 קערות או משקפיים פופ לתוך המקרר.
להקציף את הקצפת עד המשרד. אם אתה רוצה, אתה יכול להוסיף קצת סוכר הדובדבן, כדי להמתיק אותו, אבל כפי שאתה מוסיף קצת מחית משמש, אתה באמת לא צריך.
מערבולת משמש מחית דרך קרם כפול, משאיר כמה כדי העליון צלחת סיים עם.
כף משמש טיפש על גבי גנאש שוקולד בכל אחד קערות / משקפיים שלך העליון עם כמה מחית משמש הנותרים.