קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

משמש פבלובה עם קרם קמומיל

משמש פבלובה עם קרם קמומיל
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 731 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. גשו לסופר וקנו שמנת, ממתקים, חלבונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לימון - קמומיל קרם עוגה, תותים עם קרם קמומיל, ו גלידת קמומיל שמנת חמוצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 450, ואז לכבות אותו. בינתיים, קו גיליון אפייה עם אניה סיליקון או נייר קלף.
2
מורחים את הסוכר superfine על צלחת קטנה. בקערה בינונית, להקציף 2 של החלבונים עד מאוד מקציף. באמצעות מברשת מאפה, מברשת עלה נענע עם כמה ביצה לבן, ולאחר מכן לדלות אותו בסוכר העל. חזור עם עלי המנטה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
3
מעבירים את עלי המנטה הממותקים לתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
4
שים את עלי הנענע בתנור ולתת להם להתייבש במשך כ 40 דקות; העלים לא צריכים צבע, אבל הם צריכים להיות שבירים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
5
בואו מגניב, ואז להעביר את עלי המנטה למעבד מזון לטחון לאבקה.
מרכיבים שתצטרך
6
להעביר 3 כפות של אבקת מנטה לקערה בינונית ומערבבים את הסוכר מגורען. שמור את אבקת המנטה הנותרת בקערה קטנה לשימוש לתזורה.
מרכיבים שתצטרך
7
מחממים התנור ל 250 וקו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. בקערה, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את 2 חלבוני ביצה הנותרים במהירות בינונית עד קצף. הגדל את המהירות לגובה בינוני והמשיך להכות את הלבנים עד פסגות רכות טופס. הכה בסוכר מנטה, 1 כף בכל פעם, והכה עד מרנג הוא נוקשה ומבריק. לנפות 3/4 כוס הסוכר ' קונדיטורים על מרנג, ואז לקפל אותו עם מרית גומי. כפית 2 כפות של מרנג על תבנית אפייה ולהפיץ אותו לתוך אליפסה 4 אינץ 'דל 1/3 אינץ' עבה. חזור על טופס 9 meringues יותר.
מרכיבים שתצטרך
8
אופים את המקצפת במשך כ -12 דקות, או עד שהם מוצקים ויבשים. כבה את התנור, פתח את הדלת מעט ולתת את המקצפת בתנור במשך 1 שעה.
9
מחממים התנור ל 40
10
הכינו קערה גדולה של מי קרח. בסיר של מים רותחים, blanch את משמשים במשך 10 שניות, אותם מיד להעביר אותם למי הקרח כדי להתקרר. מקלפים את משמשים, ואז חצי ובור אותם.
מרכיבים שתצטרך
11
במחבת קלייה קטנה, לזרוק את משמשים עם הדבש וצ ' ילה. צולים את משמשים במשך כ 10 דקות, או עד שהם רכים אבל לא רגשני. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את משמשים לצלחת כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
12
לטאטא את החמאה והמים לתוך הדבש במחבת הצלייה, ולאחר מכן מסננים את הרוטב לקערה קטנה. מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
13
בסיר קטן, לחמם 1/2 כוס של הקרם עד בועות להופיע סביב הקצה.
מרכיבים שתצטרך
14
הסר את המחבת מהחום, להוסיף את שקיות התה ולתת תלול עד מגניב. השליכו את שקיות התה וקררו את השמנת.
מרכיבים שתצטרך
15
מעבירים את הקרם קמומיל לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
16
הוסף את 1/2 כוס שמנת הנותרים 1 כף סוכר קונדיטוריה והכה עם מיקסר חשמלי עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
17
מניחים מרנג 1 על כל אחד 4 צלחות. למעלה את meringues עם מנה של קמומיל קצפת ו 3 חצאי משמש. למעלה משמשים עם מרנג אחר, קצפת יותר 3 חצאים משמש יותר. (יהיו לך 2 מרנג נוספים במקרה של שבירה.)
מרכיבים שתצטרך
18
טפטוף 2 כפיות של רוטב הדבש בכל רחבי מרנג, מפזרים את אבקת מנטה הנותרים לשרת בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך