קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

משמש-שוקולד-ביסקוטי שקדים

משמש-שוקולד-ביסקוטי שקדים
ביסקוטי משמש-שוקולד-שקדים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 143 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. לכי לחנות וקחי משמשים, סוכר, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ביסקוטי משמש שקדים, ביסקוויט משמש שקדים, ו עוגיות משמש ושוקולד לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 וממפים תבנית אפייה גדולה בנייר אפייה. במעבד מזון, קמח דופק, סוכר, אבקת אפייה, ומלח 5 עד 6 פעמים כדי להתמזג. בקערה קטנה, מקציפים יחד חמאה מומסת, וניל וביצים; מוסיפים לתערובת קמח ודופק 10 עד 12 פעמים כדי ליצור בצק.
מרכיבים שתצטרך
2
להפוך את הבצק לקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים משמשים, שקדים ושוקולד ומערבבים כדי לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
4
לשים בצק על תבנית אפייה טופס לתוך שני 12-in.כיכרות ארוכות. לשטח את צמרות מעט ואופים עד כיכרות הם זהובים אבל לתת מעט כאשר לחוץ, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר כיכרות מהתנור ולהפחית את הטמפרטורה עד 32
6
בואו כיכרות להתקרר 5 דקות, ואז לחתוך באלכסון ל 1/2-ל 3/4-ב.- פרוסות עבות. מסדרים פרוסות שטוחות על תבנית אפייה ואופים עד השחמה קלה, 10 עד 15 דקות. מגניב לגמרי על מדפים.