משמש-שוקולד-ביסקוטי שקדים
ביסקוטי משמש-שוקולד-שקדים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 143 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. לכי לחנות וקחי משמשים, סוכר, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ביסקוטי משמש שקדים, ביסקוויט משמש שקדים, ו עוגיות משמש ושוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350 וממפים תבנית אפייה גדולה בנייר אפייה. במעבד מזון, קמח דופק, סוכר, אבקת אפייה, ומלח 5 עד 6 פעמים כדי להתמזג. בקערה קטנה, מקציפים יחד חמאה מומסת, וניל וביצים; מוסיפים לתערובת קמח ודופק 10 עד 12 פעמים כדי ליצור בצק.
להפוך את הבצק לקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים משמשים, שקדים ושוקולד ומערבבים כדי לערבב היטב.
לשים בצק על תבנית אפייה טופס לתוך שני 12-in.כיכרות ארוכות. לשטח את צמרות מעט ואופים עד כיכרות הם זהובים אבל לתת מעט כאשר לחוץ, 25 עד 30 דקות.
הסר כיכרות מהתנור ולהפחית את הטמפרטורה עד 32
בואו כיכרות להתקרר 5 דקות, ואז לחתוך באלכסון ל 1/2-ל 3/4-ב.- פרוסות עבות. מסדרים פרוסות שטוחות על תבנית אפייה ואופים עד השחמה קלה, 10 עד 15 דקות. מגניב לגמרי על מדפים.