מתאבן הברוסקטה של קארי
זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך גבינת שמנת, גבינת מוצרלה, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו מתאבן ברוסקטן קל, מתאבן בריסקטן עגבניות, ו ברוסקטה, בוקונצ'יני, בזיליקום ומתאבן פרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני על אש בינונית.
מערבבים עגבניות, עלי בזיליקום טריים ושום. מבשלים ומערבבים עד מחומם מעט רך, על 5 דקות.
בקערה קטנה, תערובת גבינת שמנת עם עשב ופטה שום.
בטוסטר או בתנור מחומם ל 350 מעלות F (175 מעלות C), קל טוסט קל פרוסות לחם שאור.
מורחים פרוסות לחם קלוי עם תערובת גבינת שמנת. למעלה עם תערובת עגבניות.
מפזרים את הכמות הרצויה של גבינת מוצרלה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.