קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות10
ציון בריאות10
מגזין

מתאבן הברוסקטה של קארי

מתאבן הברוסקטה של קארי
זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך גבינת שמנת, גבינת מוצרלה, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו מתאבן ברוסקטן קל, מתאבן בריסקטן עגבניות, ו ברוסקטה, בוקונצ'יני, בזיליקום ומתאבן פרושוטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מערבבים עגבניות, עלי בזיליקום טריים ושום. מבשלים ומערבבים עד מחומם מעט רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
3
בקערה קטנה, תערובת גבינת שמנת עם עשב ופטה שום.
מרכיבים שתצטרך
2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
4
בטוסטר או בתנור מחומם ל 350 מעלות F (175 מעלות C), קל טוסט קל פרוסות לחם שאור.
מרכיבים שתצטרך
לחם שאורלחם שאור
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טוסטרטוסטר
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
מורחים פרוסות לחם קלוי עם תערובת גבינת שמנת. למעלה עם תערובת עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
6
מפזרים את הכמות הרצויה של גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.