מתאבנים סלמון מעושן
Canapés סלמון מעושן דורש כ 2 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 25 מנות. עם 115 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם ביצה בתוספת חלמון ביצה, קמח, סלמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 12%. נסו מתאבנים סלמון מעושן, כריכי סלמון מעושן, ו כריכי סלמון מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים חמאה לתוך 1/2-in. קוביות להקפיא בשכבה אחת עד קר מאוד, 10 עד 20 דקות. במעבד מזון, מערבולת קמח ומלח עד מעורבב.
מוסיפים חמאה ודופק לסירוגין רק עד שחתיכות חמאה הן בערך בגודל של אפונה. בקערה קטנה, קלות להכות ביצה חלמון עם 3 כף. מי קרח.
הוסף תערובת ביצה, כמחצית בכל פעם, ואת הדופק רק עד לחלח באופן שווה מחזיק יחד (ייתכן שיהיה עליך להוסיף 1 יותר כף. מי קרח כפי שאתה פועם).
לשטח את הבצק ל 2 ריבועים מחוספסים, כל אחד על 6 ב. רחב. לעטוף ריבועים בנייר שעווה. צמרמורת עד קר, לפחות 1 שעה ועד 3 ימים.
הסר בצק מהמקרר ולתת לעמוד 5 דקות. Unwrap ו, על משטח מקומח קלות, רול בצק חצאים לתוך 1/8-in.ריבועים עבים, 10-11 בפנים. כל אחד.
מעבירים כל ריבוע לסדין אפייה מעוטר ודוקרים בכל רחבי עם מזלג.
אופים עד בינוני חום, 25 עד 35 דקות. מגניב על פאן, כ -30 דקות.
מורחים עם frache crme, מחלק באופן שווה, העליון עם סלמון מעושן צלפים.