מתאבנים עגבניות מלאות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל מתאבן עגבניות מלא. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 11 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם עגבניות שרי, חזרת, צמרות בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: סמוסה – אתה יכול לעשות מתאבנים הודיים בבית, אלה הם כופתאות מטוגנות ממולאות מתובלות, מתאבנים ארטישוק עגבניות, ו מתאבנים בטעם דובדבן עם עגבניות.
הוראות
עם סכין חדה, לחתוך 1/4 אינץ 'בצד גזע של כל עגבניה ו 1/8 אינץ' את תחתית. באמצעות מלון baller או כף קטנה, להסיר את הקרביים של עגבניות; להשליך.
לעשות חתכים בקצוות של כל חתיכת בצל ירוק; מקום בקערה של מי קרח עד מתולתל.
בקערה קטנה, מערבבים סלט עוף וחזרה.
מניחים 1 כפית סלט עוף בכל עגבניה.
מקום 1 מברשת בצל ירוקה במרכז העליון של כל עגבנייה לגבעול.