והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1177 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 90 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה עלה שטוח, שמיר, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו פשטידת כרוב עם שמיר ופטה, כרוב קיץ מטוגן עם תפוחי אדמה מטוגנים, פטה ושמיר, ו מרק כרוב חמוץ מתוק עם שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הקרום: דופק 2 ½ קמח כוסות ¼ כפית מלח במעבד מזון עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מוסיפים חמאה, ומעבדים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה, כ -10 שניות. עם ריצת המכונה, מוסיפים מי קרח בנחל איטי ויציב עד שהבצק פשוט מתחבר (לא יותר מ -30 שניות). מחלקים את הבצק לשניים, מעצבים כל אחד לדיסק ועוטפים אותו בפלסטיק. מקררים בצק לפחות 1 שעה (או עד 2 ימים), או להקפיא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
התזה של ורמוט
3
תוציא את הנקניקיות מהתרמילים שלהם. תזרקו תרמילים ותתפוררו את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מים כדי לאפשר
4
מוסיפים את הבשר המתפורר למחבת גדולה המוגדרת בחום בינוני. לבשל לחלוטין, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מסננים את עודף שומן ומניחים בצד.מביאים סיר גדול של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה. בינתיים למלא קערה גדולה עם מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את הכרוב למים הרותחים ואת blanch במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
7
העברה למי הקרח, לאפשר להתקרר במשך כמה דקות, ולאחר מכן לנקז, וספין יבש.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
8
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה וכבדה המוגדרת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10
מוסיפים חצי כפית מלח, מערבבים יחד ומערבבים את השום. לבשל, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
מוסיפים את הבשר השמור מבושל, מערבבים לשלב, ולאחר מכן מערבבים את הכרוב blanched. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת רכה מאוד והכרוב מתחיל צבע, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
מים כדי לאפשר
12
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. אפשר להתקרר קצת. מערבבים את הפטה, שמיר ופטרוזיליה, ומניחים בצד.מחממים את התנור ל-375 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/4 כוס שומן חזיר
ענפי שמיר טריים שנקטפו
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
לגלגל את אחד הדיסקים בצק מקורר החוצה על סיבוב 12 אינץ ' (תלוי במחבת). שמור את הדיסק השני לשימוש אחר. קו 10 עד 12 על ידי 2 אינץ ' צלחת אפייה מלבנית עמוקה עם הבצק התגלגל, ומאפשר לו לעטוף באופן שווה על פני שני הצדדים הארוכים. מלא בתערובת הכרוב. מקפלים את הקצוות עטוף מעל המילוי. זה לא צריך להיפגש במרכז.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
14
מברשת עם ביצה לשטוף, טפטוף כל תוספת על תערובת הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
15
אופים 40 עד 50 דקות בתנור המחומם מראש, עד שהקרום הוא חום זהוב פריך וכהה.