קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות45
ציון בריאות6
מגזין

מתכון Gravlax נרפא סלק

מתכון Gravlax נרפא סלק
מתכון סלק מתכון נרפא Gravlax מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון סקנדינבי. מתכון זה מספק 45 מנות. עם 143 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל טחון גס, סלק, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 20 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו שמיר-Hellibut Gravlax נרפא, הדר ומלח נרפא גרבלקס, ו גרבלקס (סוכר שוודי ומלח סלמון נרפא) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בדוק את הסלמון עבור כל עצמות סוחר הדגים שלך אולי החמיץ (שפשוף היד שלך לאורך הבשר היא הדרך הטובה ביותר למצוא אותם).
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2
הסר כל שאתה מוצא עם פינצטה. קו צלחת גדולה מספיק כדי להחזיק את הסלמון עם שכבה כפולה של רדיד אלומיניום (אני בדרך כלל להשתמש במחבת צלייה).שים את אחת החתיכות של סלמון, עור למטה, על גבי. לשפשף אותו עם חצי וודקה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרונימקלות חטיף בשר בטעם פפרוני
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מערבבים יחד את הסוכר, מלח, פלפל, שמיר סלק להפיץ על הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
שמירשמיר
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
יוצקים את שאר הוודקה על הדגים ולשים את חתיכת הסלמון האחר (עור למעלה) על גבי. משוך את רדיד סביב הדגים, ואז לשים כמה משקולות על גבי (כגון פחיות, צנצנות או קרש חיתוך כבד). להכניס למקרר ולתת תרופה במשך יומיים עד ארבעה ימים, מפנה כל כך לעתים קרובות. נוזל יהיה לחלחל מתוך הסלמון הפעם; רק לשפוך אותו.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרונימקלות חטיף בשר בטעם פפרוני
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
הסר את נייר הכסף לגרד את התרופה משני חתיכות של דגים. כדי לשרת, לחתוך כפי שהיית סלמון מעושן (להשאיר את העור מאחור). השתמש לפי הצורך ולשמור, עטוף, במקרר במשך שבוע. איך להשתמש בכריין, תבלין יהודי, הולך גם עם בשר משומר זה עושה עם גרבלקס. קרם חזרת הוא גם אידיאלי עם אחד מהם. כריין לשים 4 סלק מבושל, קלופים לחתוך לחתיכות, במעבד מזון עם 2 1/2 כוסות שורש חזרת מגורר, 1 כף חומץ בלסמי (רצוי לבן), 2 כפות סוכר מגורען, ומלח, לפי הטעם. Pulse-תערובת לתערובת גסה (לא טהור).
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
שורש חזרתשורש חזרת
GravlaxGravlax
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
משרת
7
קרם חזרת לנצח 2/3 כוס שמנת כבדה, ולאחר מכן להוסיף 2 1/2 כפות שורש חזרת מגורר, 3/4 כף חומץ יין לבן, 1 כפית חרדל אנגלי, סוכר, ומלח לפי הטעם וסחיטה טובה של לימון. החומץ והלימון יעבו את השמנת, אז אל תפרזי.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
רוטב חזרתרוטב חזרת
שורש חזרתשורש חזרת
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
משרת
9
בדוק את המתכונים האחרים סלמון על מזון הרפובליקה: סלמון בגריל בקליפות תירס מתכון סלמון חם סלט פסטה ארוגולה סלמון מעושן ומתכון גבינת עיזים
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
סלמון מעושןסלמון מעושן
גבינת עיזיםגבינת עיזים
קליפות תירסקליפות תירס
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.