מתכון קדג'רי
אם יש לך עלי דפנה, זרעי חרדל, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו Kedgeree, Kedgeree, ו Kedgeree (מתכונים דומים).
הוראות
מרתיחים את הביצים במשך 10 דקות, ואז להחזיק תחת מים זורמים קרים.
שים את הדגים ועלי המפרץ במחבת רדודה עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים במשך כ 5 דקות, עד מבושל דרך.
הסר מן המחבת ולהשאיר להתקרר.
הסר את העור מדגים, פתית לחתיכות ולהניח בצד.מבשלים את האורז במים מלוחים במשך כ 10 דקות ולנקז. רענן במים קרים, לנקז שוב, ולהשאיר במקרר עד הצורך. ממיסים את הבאטרג ' י במחבת על אש נמוכה.
מוסיף את הג ' ינג ' ר, בצל ושום. לרכך במשך כ 5 דקות, ולאחר מכן להוסיף את אבקת קארי וזרעי חרדל. מבשלים עוד כמה דקות, ואז מוסיפים את העגבניות הקצוצות ומיץ לימון.רבע מהביצים.
מוסיפים את הדגים והאורז למחבת ומתחממים בעדינות.
מוסיפים את הביצים, את רוב כוסברה ואת צ ' ילי ומערבבים בעדינות.
מערבבים את שאר כוסברה ליוגורט ומגישים עם kedgeree.טיפ