תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מתלה כפול של בשר חזיר עם כתום-קרמל שרוף רוטב פאן. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 180 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם תפוזים, מרק עוף במלח נמוך, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מתלה כפול של חזיר עם כתום שרוף-רוטב פאן קרמל, מתלה כפול קלוי של חזיר עם רוטב מחבת פטריות מורל, ו אפרסק מלבה עם רוטב קרמל שרוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן דופק, מרווה, טימין, מלח, וpepper במעבד מזון קטן או finelychop על משטח עבודה כדי ליצור משחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 ענף רוזמרין
(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
צלי מקום, צד עצם למטה, על פני עבודה. באמצעות סכין קטנה, ציון שומן 1/4 "עמוק עם שש 3" - פרוסות אלכסוניות ארוכות. Rubroasts עם משחת עשבי תיבול, מעסה someinto כל חריץ.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
3
תן לנוח בחדר temperaturefor 2 שעות.
4
בינתיים, באמצעות מקלף ירקות, להסיר גרידה (חלק כתום בלבד) מ1 כתום ב 3"-רצועות ארוכות. באמצעות סכין, cutzest לרוחב לתוך 1/8 " - רצועות רחבות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
קולף
רול פירות צהוב אחד
5
חותכים קליפה וחתך לבן מן השארושינויים. פרוס את כל התפוזים לתוך 1/4 " - thickrounds; להעביר למחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
6
מקם רצועות גרידה כתומות בקטנותהראוקפן. כיסוי עם מים; להביא boiland ומבשל במשך 3 דקות. מסננים zest; setaside לרוטב ולהשליך נוזל במחבת.
מניחים חזיר roastsin צליית מחבת על סיבובים כתומים כך thatroasts פנים אחד את השני ואת rib bonesinterlock. לעטוף קצות עצם בנייר כסף כדי preventburning. צלי עד שהבשר הוא חום זהוב, כ -45 דקות. להפחית את החום עד 350°צלוי עד קריאה מיידית thermometerinserted למרכז של צלי רושמים 57°, כ 25 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
בינתיים, מערבבים סוכר ומיץ 1/4 cuplemon בחום overmedium סיר כבד קטן עד הסוכר מתמוסס. Increaseheat בינוני-גבוה ומבשל בלי לערבב, מדי פעם מסתחרר פאן וצדדים brushingdown עם מברשת מאפה רטובה, untilcaramel הוא ענבר עמוק, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר מחבת מחום; בהדרגה להקציף מיץ תפוזים בורבון. הגדר מחבת overmedium חום ומבשל במשך 5 דקות.מערבבים גרידת תפוז שמורה, מרק, ומלמלאדה. להרתיח עד מופחת 2 כוסות, על 15 דקות. תניח בצד את רוטב הקרמל.
יוצקים רסק שמורות; להניח סיר בצד. באמצעות וודנשפון, לגרד את כל חתיכות משחיםמחבת צלייה. מרתיחים במשך 30 שניות, ולאחר מכן להחזיר רוטב לסיר שמור.מערבבים בליקר. מביאים רוטב לרתיחה;להקציף בתערובת קורנפלור. להרתיח, stirringconstantly, במשך 2 דקות. צלחת העונה לטעם עם מלח, פלפל, ועוד lemonjuice, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
(מקרטון)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עצם הודו וצוואר הודו
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
צלוי פרוסה בין עצמות צלעות לעשותצלעות אישיות. סדר צלעות על גבי פרוסות תפוז על מגש.