קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות7
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מתלה כפול של חזיר עם כתום שרוף-רוטב פאן קרמל

מתלה כפול של חזיר עם כתום שרוף-רוטב פאן קרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מתלה כפול של בשר חזיר עם כתום-קרמל שרוף רוטב פאן. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 180 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם תפוזים, מרק עוף במלח נמוך, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מתלה כפול של חזיר עם כתום שרוף-רוטב פאן קרמל, מתלה כפול קלוי של חזיר עם רוטב מחבת פטריות מורל, ו אפרסק מלבה עם רוטב קרמל שרוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן דופק, מרווה, טימין, מלח, וpepper במעבד מזון קטן או finelychop על משטח עבודה כדי ליצור משחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
(או או רגיל)(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
צלי מקום, צד עצם למטה, על פני עבודה. באמצעות סכין קטנה, ציון שומן 1/4 "עמוק עם שש 3" - פרוסות אלכסוניות ארוכות. Rubroasts עם משחת עשבי תיבול, מעסה someinto כל חריץ.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
תן לנוח בחדר temperaturefor 2 שעות.
4
בינתיים, באמצעות מקלף ירקות, להסיר גרידה (חלק כתום בלבד) מ1 כתום ב 3"-רצועות ארוכות. באמצעות סכין, cutzest לרוחב לתוך 1/8 " - רצועות רחבות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
חותכים קליפה וחתך לבן מן השארושינויים. פרוס את כל התפוזים לתוך 1/4 " - thickrounds; להעביר למחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
מקם רצועות גרידה כתומות בקטנותהראוקפן. כיסוי עם מים; להביא boiland ומבשל במשך 3 דקות. מסננים zest; setaside לרוטב ולהשליך נוזל במחבת.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
סדר מתלה בשליש התחתון של ovenand מחממים ל 218°.
8
מניחים חזיר roastsin צליית מחבת על סיבובים כתומים כך thatroasts פנים אחד את השני ואת rib bonesinterlock. לעטוף קצות עצם בנייר כסף כדי preventburning. צלי עד שהבשר הוא חום זהוב, כ -45 דקות. להפחית את החום עד 350°צלוי עד קריאה מיידית thermometerinserted למרכז של צלי רושמים 57°, כ 25 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
העבר פורקטו לוח גילוף ואוהל רופף עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
תן לנוח 20 דקות.
1
בינתיים, מערבבים סוכר ומיץ 1/4 cuplemon בחום overmedium סיר כבד קטן עד הסוכר מתמוסס. Increaseheat בינוני-גבוה ומבשל בלי לערבב, מדי פעם מסתחרר פאן וצדדים brushingdown עם מברשת מאפה רטובה, untilcaramel הוא ענבר עמוק, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר מחבת מחום; בהדרגה להקציף מיץ תפוזים בורבון. הגדר מחבת overmedium חום ומבשל במשך 5 דקות.מערבבים גרידת תפוז שמורה, מרק, ומלמלאדה. להרתיח עד מופחת 2 כוסות, על 15 דקות. תניח בצד את רוטב הקרמל.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מקציף קורנפלור ו 2 כפות מים בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
להעביר אורנג ' סליק ממחבת צלייה למגש חם. כפית ולזרוק שומן מ טפטוף במחבת.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
מניחים מחבת צלייה מעל 2 מבערים setat חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
יוצקים רסק שמורות; להניח סיר בצד. באמצעות וודנשפון, לגרד את כל חתיכות משחיםמחבת צלייה. מרתיחים במשך 30 שניות, ולאחר מכן להחזיר רוטב לסיר שמור.מערבבים בליקר. מביאים רוטב לרתיחה;להקציף בתערובת קורנפלור. להרתיח, stirringconstantly, במשך 2 דקות. צלחת העונה לטעם עם מלח, פלפל, ועוד lemonjuice, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
(מקרטון)(מקרטון)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
צלוי פרוסה בין עצמות צלעות לעשותצלעות אישיות. סדר צלעות על גבי פרוסות תפוז על מגש.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
8
מגישים עם burntorange–רוטב קרמל.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרוויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)2חתיכות טופי הית' בראפונה קפואהאפונה קפואה33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מרווה טרייה קצוצהמרווה טרייה קצוצה33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'טימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד10שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשר(או יותר) מיץ לימון טרי(או יותר) מיץ לימון טרי4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף במלח נמוךמרק עוף במלח נמוך53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ תפוזים טרימיץ תפוזים טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'ליקר תפוזים (כגון Cointreau או Grand Marnier)ליקר תפוזים (כגון Cointreau או Grand Marnier)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מרמלדה כתומהמרמלדה כתומה4largesתפוזיםתפוזים7קילוגרם6-עצמות מתלים של חזיר( על סך), עצם chine הוסר, שומן גזוז עד 1/4 6-עצמות מתלים של חזיר( על סך), עצם chine הוסר, שומן גזוז עד 1/4 " עובי, עצמות צלעות frenched1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי