מתלה כפול של חזיר עם כתום שרוף-רוטב פאן קרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מתלה כפול של בשר חזיר עם כתום-קרמל שרוף רוטב פאן. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 180 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם תפוזים, מרק עוף במלח נמוך, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מתלה כפול של חזיר עם כתום שרוף-רוטב פאן קרמל, מתלה כפול קלוי של חזיר עם רוטב מחבת פטריות מורל, ו אפרסק מלבה עם רוטב קרמל שרוף (מתכונים דומים).
הוראות
שמן דופק, מרווה, טימין, מלח, וpepper במעבד מזון קטן או finelychop על משטח עבודה כדי ליצור משחה.
צלי מקום, צד עצם למטה, על פני עבודה. באמצעות סכין קטנה, ציון שומן 1/4 "עמוק עם שש 3" - פרוסות אלכסוניות ארוכות. Rubroasts עם משחת עשבי תיבול, מעסה someinto כל חריץ.
תן לנוח בחדר temperaturefor 2 שעות.
בינתיים, באמצעות מקלף ירקות, להסיר גרידה (חלק כתום בלבד) מ1 כתום ב 3"-רצועות ארוכות. באמצעות סכין, cutzest לרוחב לתוך 1/8 " - רצועות רחבות; להפריש.
חותכים קליפה וחתך לבן מן השארושינויים. פרוס את כל התפוזים לתוך 1/4 " - thickrounds; להעביר למחבת צלייה גדולה.
מקם רצועות גרידה כתומות בקטנותהראוקפן. כיסוי עם מים; להביא boiland ומבשל במשך 3 דקות. מסננים zest; setaside לרוטב ולהשליך נוזל במחבת.
סדר מתלה בשליש התחתון של ovenand מחממים ל 218°.
מניחים חזיר roastsin צליית מחבת על סיבובים כתומים כך thatroasts פנים אחד את השני ואת rib bonesinterlock. לעטוף קצות עצם בנייר כסף כדי preventburning. צלי עד שהבשר הוא חום זהוב, כ -45 דקות. להפחית את החום עד 350°צלוי עד קריאה מיידית thermometerinserted למרכז של צלי רושמים 57°, כ 25 דקות יותר.
העבר פורקטו לוח גילוף ואוהל רופף עם נייר.
בינתיים, מערבבים סוכר ומיץ 1/4 cuplemon בחום overmedium סיר כבד קטן עד הסוכר מתמוסס. Increaseheat בינוני-גבוה ומבשל בלי לערבב, מדי פעם מסתחרר פאן וצדדים brushingdown עם מברשת מאפה רטובה, untilcaramel הוא ענבר עמוק, על 8 דקות.
הסר מחבת מחום; בהדרגה להקציף מיץ תפוזים בורבון. הגדר מחבת overmedium חום ומבשל במשך 5 דקות.מערבבים גרידת תפוז שמורה, מרק, ומלמלאדה. להרתיח עד מופחת 2 כוסות, על 15 דקות. תניח בצד את רוטב הקרמל.
מקציף קורנפלור ו 2 כפות מים בקערה קטנה; להפריש.
להעביר אורנג ' סליק ממחבת צלייה למגש חם. כפית ולזרוק שומן מ טפטוף במחבת.
מניחים מחבת צלייה מעל 2 מבערים setat חום בינוני.
יוצקים רסק שמורות; להניח סיר בצד. באמצעות וודנשפון, לגרד את כל חתיכות משחיםמחבת צלייה. מרתיחים במשך 30 שניות, ולאחר מכן להחזיר רוטב לסיר שמור.מערבבים בליקר. מביאים רוטב לרתיחה;להקציף בתערובת קורנפלור. להרתיח, stirringconstantly, במשך 2 דקות. צלחת העונה לטעם עם מלח, פלפל, ועוד lemonjuice, אם תרצה.
צלוי פרוסה בין עצמות צלעות לעשותצלעות אישיות. סדר צלעות על גבי פרוסות תפוז על מגש.
מגישים עם burntorange–רוטב קרמל.