נאגטס שפמנון בריא אפוי עשב
גשו לסופר וקנו פירורי לחם, נגיסי שפמנון, ביצה לבנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב ביצה לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה בשחור-לבן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: נאגטס שפמנון בריא אפוי עשב, נגיסי עוף בריאים {אפוי}, ו נאגטס עוף אפוי בריא.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות וריסוס גיליון עוגיות עם ספריי בישול שאינו מקל.יש לשטוף נגיסי שפמנון ומפזרים פלפל שום תיבול.
מערבבים ביצה לבן ומיץ לימון. תניח בצד.
מערבבים פירורי לחם, שמיר, בזיליקום ואורגנו ומפיצים תערובת על נייר שעווה או צלחת.גוש לטבול בתערובת ביצה כדי מעיל, ואז לגלגל בתערובת פירור הלחם.
מניחים על גיליון עוגיות קלות לרסס עם תרסיס בישול שאינו מקל.
אופים ב 400 מעלות במשך 12-15 דקות או עד משחימים קלות חלק עבה של נאגטס פתית בקלות עם מזלג.