קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

נבטי בריסל קלויים עם רימונים וחמאת וניל-פקאן

נבטי בריסל קלויים עם רימונים וחמאת וניל-פקאן
נבטי בריסל קלויים עם רימונים וחמאת וניל-פקאן לוקח בערך שעה ו-10 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.78 $ למנה. מנה אחת מכילה 250 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -22 גרם שומן . מתכון זה מ- Foodnetwork דורש זרעים מרימון, אגוזי פקאן, גרידת ליים ומולסה של רימונים. זה עובד היטב בתור תוספת במחיר סביר לחג המולד . 12 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 58% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט תפוזים עם רימונים , תפוזים ורימונים בסירופ קאפיר ליים , ושייק שיבולת שועל רימונים .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מערבבים את החמאה וזרעי הוניל בקערה קטנה. מקפלים פנימה את אגוזי הפקאן ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות רוזמרין קצוץ דק, 4 עד 5 ענפים3 כפות רוזמרין קצוץ דק, 4 עד 5 ענפים
1/2 כיכר לחם כפרי עתיק יומין, חתוך לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/2 כיכר לחם כפרי עתיק יומין, חתוך לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
חבילות כל אחת) בשר סרטנים חיקוי, מגוררחבילות כל אחת) בשר סרטנים חיקוי, מגורר
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
בקבוק צבע מאכל אדום, אופציונליבקבוק צבע מאכל אדום, אופציונלי
3
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
עלי תרד, שטופים ומייבשיםעלי תרד, שטופים ומייבשים
4
מניחים את נבטי הבריסל בתבנית צלייה בינונית ומערבבים עם השמן ומתבלים במלח ופלפל. צולים בתנור עד להזהבה קלה, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
3 כפות רוזמרין קצוץ דק, 4 עד 5 ענפים3 כפות רוזמרין קצוץ דק, 4 עד 5 ענפים
מפלס כף מלח ים דקמפלס כף מלח ים דק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
עלי תרד, שטופים ומייבשיםעלי תרד, שטופים ומייבשים
5
מוציאים את התבנית מהתנור, מוסיפים את מולסה הרימונים ומערבבים לאיחוד. מחזירים לתנור ומבשלים עד לריכוך, כ-10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימוניםמולסה רימונים
ציוד שתשתמש בו
עלי תרד, שטופים ומייבשיםעלי תרד, שטופים ומייבשים
פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביותפלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות
6
מעבירים את הנבטים לקערה גדולה, מוסיפים את גרגירי הרימון וקליפת הליים והתפוז.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
נבטיםנבטים
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
בקבוק צבע מאכל אדום, אופציונליבקבוק צבע מאכל אדום, אופציונלי
7
מעבירים למגש ומעלים מעט מחמאת וניל-פקאן.
מרכיבים שתצטרך
פרחי לבנדר מיובשים, טחוניםפרחי לבנדר מיובשים, טחונים
חבילות כל אחת) בשר סרטנים חיקוי, מגוררחבילות כל אחת) בשר סרטנים חיקוי, מגורר
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק