נבטי בריסל קלויים עם רימונים וחמאת וניל-פקאן
נבטי בריסל קלויים עם רימונים וחמאת וניל-פקאן לוקח בערך שעה ו-10 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.78 $ למנה. מנה אחת מכילה 250 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -22 גרם שומן . מתכון זה מ- Foodnetwork דורש זרעים מרימון, אגוזי פקאן, גרידת ליים ומולסה של רימונים. זה עובד היטב בתור תוספת במחיר סביר לחג המולד . 12 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 58% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט תפוזים עם רימונים , תפוזים ורימונים בסירופ קאפיר ליים , ושייק שיבולת שועל רימונים .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מערבבים את החמאה וזרעי הוניל בקערה קטנה. מקפלים פנימה את אגוזי הפקאן ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
מניחים את נבטי הבריסל בתבנית צלייה בינונית ומערבבים עם השמן ומתבלים במלח ופלפל. צולים בתנור עד להזהבה קלה, 20 דקות.
מוציאים את התבנית מהתנור, מוסיפים את מולסה הרימונים ומערבבים לאיחוד. מחזירים לתנור ומבשלים עד לריכוך, כ-10 דקות יותר.
מעבירים את הנבטים לקערה גדולה, מוסיפים את גרגירי הרימון וקליפת הליים והתפוז.
מעבירים למגש ומעלים מעט מחמאת וניל-פקאן.