נבטי בריסל של בלה עם בייקון
נבטי בריסל עם בייקון של בלה יכול להיות בדיוק המתכון נטול הגלוטן והראשוני שחיפשתם. מתאים ל-4 מנות. בבמנה עיקרית זו יש 435 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -30 גרם שומן למנה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . אם יש לכם בייקון, ציר עוף, מלח ופלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 187 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 87% . הציון הזה אדיר. ביף סטרוגנוף עם פטריות בלה , בורגר טורקיה איטלקי לה בלאן , ובייקון נבטי בריסל עם פטריות שנטרל דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה ומבשלים על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם, עד להשחמה אחידה, אך לא פריכה, כ-10 דקות.
מוציאים את הבייקון בעזרת כף מחוררת ומשאירים את השומן במחבת.
שופכים את הכל מלבד 2 כפות משומן הבייקון ומערבבים פנימה את שמן הזית, החמאה, הבצל והשום. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים ומערבבים עד שהבצל מתרכך והשום משחים קלות, 5 עד 7 דקות.
מערבבים פנימה את החומץ הבלסמי ומביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם ב-1/
מוסיפים את הבייקון השמור, נבטי בריסל חצויים וציר העוף. מערבבים, ואז מביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהנבטים רכים, אך עדיין מעט מוצקים, כ-10 דקות.