קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

נבטי בריסל של בלה עם בייקון

נבטי בריסל של בלה עם בייקון
נבטי בריסל עם בייקון של בלה יכול להיות בדיוק המתכון נטול הגלוטן והראשוני שחיפשתם. מתאים ל-4 מנות. בבמנה עיקרית זו יש 435 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -30 גרם שומן למנה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . אם יש לכם בייקון, ציר עוף, מלח ופלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 187 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 87% . הציון הזה אדיר. ביף סטרוגנוף עם פטריות בלה , בורגר טורקיה איטלקי לה בלאן , ובייקון נבטי בריסל עם פטריות שנטרל דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה ומבשלים על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם, עד להשחמה אחידה, אך לא פריכה, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעיםזיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: מוכן)(מומלץ: מוכן)
2
מוציאים את הבייקון בעזרת כף מחוררת ומשאירים את השומן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
זיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעיםזיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
(מומלץ: מוכן)(מומלץ: מוכן)
3
שופכים את הכל מלבד 2 כפות משומן הבייקון ומערבבים פנימה את שמן הזית, החמאה, הבצל והשום. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים ומערבבים עד שהבצל מתרכך והשום משחים קלות, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 טורטיות קמח, 8 אינץ'10 טורטיות קמח, 8 אינץ'
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
2 כוסות עגבניות משומרות מחית2 כוסות עגבניות משומרות מחית
נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממארז קישור גדולנקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממארז קישור גדול
מגוון פטריות יער, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוסמגוון פטריות יער, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
3 כוסות לחם שיפון עתיק יומין חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיפון עתיק יומין חתוך לקוביות
4
מערבבים פנימה את החומץ הבלסמי ומביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם ב-1/
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
5
מוסיפים את הבייקון השמור, נבטי בריסל חצויים וציר העוף. מערבבים, ואז מביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהנבטים רכים, אך עדיין מעט מוצקים, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
זיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעיםזיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעים