נבטים מכוסי פירורים
נבטים מכוסי פירורים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת אוסף התוספות שלך. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 259 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . אם יש לכם פירורי לחם, שום, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 53% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: אלו בונדה ~ כופתאות תפוחי אדמה מטוגנים-בלילה מתובלים , עוגיית ספוג סוכר חום עם קרמלים מכוסים שוקולד , ומטות בייגלה מכוסות שוקו .
הוראות
מניחים נבטי בריסל בסלסלת אדים; מניחים בסיר מעל 1 אינץ' מים. מביאים לרתיחה; מכסים ומאדים במשך 15-20 דקות או עד שהם רכים.
בינתיים, במחבת גדולה על אש בינונית, מבשלים ומערבבים את השומשום והשום בשמן וחמאה במשך 2-3 דקות או עד שהשומשום משחימים קלות.
מוסיפים את פירורי הלחם והבייקון; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שהפירורים מזהיבים.
מוסיפים את נבטי הברסל, הגבינה, המלח והפלפל.