קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

נבטים מכוסי פירורים

נבטים מכוסי פירורים
נבטים מכוסי פירורים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת אוסף התוספות שלך. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 259 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . אם יש לכם פירורי לחם, שום, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 53% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: אלו בונדה ~ כופתאות תפוחי אדמה מטוגנים-בלילה מתובלים , עוגיית ספוג סוכר חום עם קרמלים מכוסים שוקולד , ומטות בייגלה מכוסות שוקו .

הוראות

1
מניחים נבטי בריסל בסלסלת אדים; מניחים בסיר מעל 1 אינץ' מים. מביאים לרתיחה; מכסים ומאדים במשך 15-20 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
בינתיים, במחבת גדולה על אש בינונית, מבשלים ומערבבים את השומשום והשום בשמן וחמאה במשך 2-3 דקות או עד שהשומשום משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את פירורי הלחם והבייקון; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שהפירורים מזהיבים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
מוסיפים את נבטי הברסל, הגבינה, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל