חזה הודו צלוי עם עשבי תיבול
שד הודו צלוי עם עשבי תיבול דורש על 5 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 246 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך חמאה, גרגרי בויון עוף, חזה הודו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 60%. נסו חזה הודו צלוי עם בייקון ועשבי תיבול, עשבי תיבול ותבלינים לחזה הודו, דלעת-קישואים מאפין Stuffin 'עם רוטב צ' יפוטלה, ו אני אומר לאכול תרנגול הודו! חזה הודו צלוי שום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
לשחרר את העור מן הבשר של השד טורקיה.
מניחים את שד טורקיה לתוך סיר גדול בתנור בטוח או תנור הולנדי עם מכסה ויוצקים ציר עוף על הבשר.
מערבבים חמאה מומסת עם גרגרי מרק עוף, מרווה, מתובל, רוזמרין, ותימין בקערה. הרם את העור התרופף ויוצקים מעט יותר ממחצית תערובת חמאה-עשב מתחת לעור.
יוצקים תערובת עשב שנותר על העור. כסה את הסיר.
צלי בתנור שחומם מראש במשך 3 שעות; הפוך את שד טורקיה מעל וצולה 1 יותר שעה; הפוך שוב וצלה עד המיצים לרוץ ברור מדחום בשר מיידי לקרוא מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של השד, לא נוגע העצם, קורא 180 מעלות F (80 מעלות C), 1 שעה נוספת (5 שעות בסך הכל). הבסטה טורקיה עם טפטוף פאן ולתת לעמוד 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.