קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 15 דק.
מנות18
ציון בריאות19
מגזין

חזה הודו צלוי עם עשבי תיבול

חזה הודו צלוי עם עשבי תיבול
שד הודו צלוי עם עשבי תיבול דורש על 5 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 246 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך חמאה, גרגרי בויון עוף, חזה הודו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 60%. נסו חזה הודו צלוי עם בייקון ועשבי תיבול, עשבי תיבול ותבלינים לחזה הודו, דלעת-קישואים מאפין Stuffin 'עם רוטב צ' יפוטלה, ו אני אומר לאכול תרנגול הודו! חזה הודו צלוי שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לשחרר את העור מן הבשר של השד טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
מניחים את שד טורקיה לתוך סיר גדול בתנור בטוח או תנור הולנדי עם מכסה ויוצקים ציר עוף על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מערבבים חמאה מומסת עם גרגרי מרק עוף, מרווה, מתובל, רוזמרין, ותימין בקערה. הרם את העור התרופף ויוצקים מעט יותר ממחצית תערובת חמאה-עשב מתחת לעור.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי בוליון עוףגרגרי בוליון עוף
צווארי עוףצווארי עוף
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
יוצקים תערובת עשב שנותר על העור. כסה את הסיר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
צלי בתנור שחומם מראש במשך 3 שעות; הפוך את שד טורקיה מעל וצולה 1 יותר שעה; הפוך שוב וצלה עד המיצים לרוץ ברור מדחום בשר מיידי לקרוא מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של השד, לא נוגע העצם, קורא 180 מעלות F (80 מעלות C), 1 שעה נוספת (5 שעות בסך הכל). הבסטה טורקיה עם טפטוף פאן ולתת לעמוד 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות