נגיסות עוף אננס
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 27%. נסו עקיצות קוקוס אננס, קנגורו נושך עם מנגו ואננס, ו נגיסי שרימפס בגריל ברביקיו אננס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עוף במחבת גדולה ועמוקה עם 1 עד 2 כפות שמן צמחי. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד שכבר לא ורוד.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בצק מגולגל בצורת חצי סהר נפרד למשולשים נפרדים.
מניחים משולשים בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה.
בקערה קטנה, לערבב 3 כפיות שמורות מיץ אננס, דבש וג ' ינג ' ר הקרקע.
מברשת כל חצי סהר רול בצק משולש עם תערובת מיץ אננס.
מניחים נתח אננס אחד וכ 1 כף בשר עוף על כל משולש.
גלגלו ואטמו כל משולש בנפרד.
אופים בתנור שחומם מראש 15 דקות, או עד חום זהוב.