נוגט שקדים פיסטוק: טורונצ'יני יכול להיות רק ההר ד' אובר שאתה מחפש. מתכון זה מכין 16 מנות עם 170 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני דיאטה. אם יש לך אבקת סוכר, דבש, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות ו -25 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף בלתי אפשרי של 9%. מתכונים דומים: דובדבן פיסטוק נוגט, דובדבן פיסטוק נוגט, ו שוקולד, פיסטוק ונוגט חצי פרדו.
הוראות
1
בסיר בינוני על אש בינונית-נמוכה ממיסים לאט את הסוכר עם הדבש וסירופ התירס. מבשלים 5 עד 10 דקות על אש נמוכה עד שהטמפרטורה מגיעה ל 275 מעלות פרנהייט מקציפים את החלבונים לפסגות רכות. מוסיפים לאט את סירופ הסוכר-דבש לחלבוני הביצה הטרופה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בואו להתקרר למשך 30 שניות.
3
מוסיפים אגוזים ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
4
מורחים את שמן הירקות על משטח עבודה נקי ונקי (שיש הוא אידיאלי, אך ניירות אפייה נקיים עובדים היטב).
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
יוצקים את תערובת אגוזי הדבש על המשטח המשומן, בעזרת מרית להחלקה אחידה. בעזרת סכין חדה חותכים את הנוגט לחתיכות. אפשר להתקרר לחלוטין. זה ייקח כמה שעות. ברגע שהנוגט מוכן, יש לעטוף אותו בנייר שעווה ולשמור אותו בכלי אטום כדי לא להתקשות. נוגט יכול להישמר ככה עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
נוגט
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך