קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

נודי

נודי
גנודי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 705 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. אם יש לכם קמח סולת, מלח כשר, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בקמח סולת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סולת סופלה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו נודי, תרד וריקוטה גנודי, ו פי גנודי (או ניוקי) עם בייקון ונענע (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2
הוסף כשלושה רבעים של הסולת לגיליון, להפיץ אותו כדי ליצור שכבה פחות או יותר אפילו.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
3
שים את שאר הסולת בקערה בינונית. ודא שיש מקום במקרר שלך להחזיק את תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מערבבים את הריקוטה, פרמזן, ומלח בקערה גדולה. השתמש בכף עץ גדולה כדי מחית ומערבבים את התערובת עד שהוא משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
לפי עוגהלפי עוגה
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
שים את התערובת בשקית צנרת חד פעמית (או שקית פלסטיק resealable). עם האצבעות שלך, לעבוד את התערובת לכיוון הקצה ולסובב את החלק העליון של התיק. השתמש במספריים למטבח כדי לחתוך פתיחה על 1 1/4 אינץ ' לרוחב בקצה שקית צנרת (או בפינה התחתונה של שקית פלסטיק). צינור התערובת על מגש מרופדת semolina ב 3 או 4 קווים ישרים ארוכים, משאיר סנטימטר או שניים של מקום ביניהם.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6
החזק זוג מספריים מטבח בניצב למגש (אתה יכול להשתמש בסכין, אבל המספריים לעשות את זה מהר יותר וקל יותר) ולחתוך כל רצועה של בצק כל 1 1/4 ל 1 1/2 אינץ ' לאורך אורכו. אתה רוצה להפוך כל רצועה ל 9 או 10 יומני שמנמן קטנים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
עבודה עם יומן אחד קטן בכל פעם, לחץ בעדינות על הקצוות בין כפות הידיים כדי להפוך את היומן קצר יותר קצת pudgier, כמעט עגול. נסה לא ליצור כל קמטים כפי שאתה עושה את זה (הנודי לא צריך להיראות כמו בטלנים קטנים) או כל קצוות מחודדים. החזק את היומן בעדינות בכף יד אחת על קערה של סולת. לתפוס קמצוץ גדול של סולת ומפזרים אותו על הנודי, בעדינות להפוך את הנודי כך מעילי semolina כל קצת מזה. בזהירות להחזיר אותו למגש מכוסה סולת, ולחזור עם שאר היומנים. ודא שאתה משאיר מקום קטן בין כל אחד על המגש.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
אבק את הסולת נשארת בקערה על הנודי. מכסים את המגש בחוזקה בניילון נצמד, ומכניסים אותו למקרר. שמור את הנודי במקרר, הופך אותם פעם ביום ומכסה אותם שוב, עד שהם המשרד כבר לא מרגיש לח—תן לו לפחות 3 ימים, אבל לא יותר
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
מלא מחבת רחבה גדולה או סיר רדוד שני שלישים מלאים במים, מלח אותו בנדיבות, ולהביא אותו לרתיחה על חום גבוה. בינתיים, להעביר את הנודי צלחת גדולה, נותן לכל אחד לנער עדין אבל אסרטיבי כדי להסיר כל סמולינה רופפת.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
שים 3 כפות של החמאה במחבת רדודה גדולה מספיק כדי להחזיק את הנודי בשכבה אחת, להוסיף 1/3 כוס מים מלוחים חמים, ולהגדיר על חום בינוני. ברגע שהחמאה נמסה, תוריד את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את 4 כפות החמאה הנותרות למחבת גדולה אחרת, מניחים את המחבת על חום בינוני-גבוה, ונותנים לחמאה להמיס וקצף עד שהיא הופכת מעט מטורפת והופכת חום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את המרווה לחמאה בשכבה אחת ומבשלים את העלים רק עד שהם הופכים פריכים, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5
להעביר אותם מגבות נייר כדי לנקז ומפזרים אותם עם מלח. שמור את החמאה החומה במקום חם בחלק האחורי של התנור, את החום.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
6
להקל על הנודי לתוך המים הרותחים ומבשלים, בעדינות רועד את הסיר פעם אחת (לא מערבבים את הנודי), במשך 2 דקות. (ייתכן שתרצה להגדיר טיימר. אל תבשל אותם יותר, או שהם יתפרקו.) הגדר את המחבת עם תערובת חמאה-מים על חום גבוה. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר במהירות את הנודי מבושל אל החמאה-מים ומבשלים בבית רתיחה נמרצת, רועד את המחבת עכשיו ולאחר מכן (שוב, לא מערבבים את הנודי), עד רוטב החמאה מתעבה מעט ומתחיל להיצמד אל הנודי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מגישים את הנודי במחבת או מחלקים את הנודי בין קערות רדודות חמות.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מפזרים על הפרמזן וקצת מלח ומקשטים עם עלי מרווה. טפטוף על כמה מהחמאה החומה שתרצה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(צינור גדול)(צינור גדול)
1
בחזיר, אני משתמש ריקוטה חלב כבשים, כי אני אוהב את החומציות העדינה שיש לו. אבל כל עוד אתה משתמש באמת לח, רך, שמנת ריקוטה, אתה יכול להתחמק עם שימוש אחד עשה עם חלב פרה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לפי עוגהלפי עוגה
2
Reprinted with permission from a Girl and Her Pig by April Bloomfield, © 2012 Ecco an imprint of Harper
3
Collins Publishers