קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות15
ציון בריאות3
מגזין

נודלס ריביירה

נודלס ריביירה
נודלס ריביירה לוקח בערך שעה ו-25 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה זו יש 191 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -10 גרם שומן למנה. מתאים ל-15 מנות. תמורת 78 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. 14 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם גבינת מוצרלה, מלח ופלפל, בשר בקר טחון נוסף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 40% . הציון הזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם אטריות אסייתיות , בזיליקום ופלפל שחור בקר עם אטריות ביצים , ו- Beef Lo Mein Noodles .

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה ומערבבים פנימה את בשר הבקר הטחון. מבשלים ומערבבים עד שהבשר מתפורר, שחום אחיד ואינו ורוד עוד, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מסננים וזורקים את כל השומן העודף, ואז מערבבים פנימה את התימין, תערובת רוטב הספגטי, רסק העגבניות והמים; מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים 25 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
תערובת רוטב ספגטיתערובת רוטב ספגטי
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3
מחממים תנור ל-350 מעלות F (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בזמן שהבשר מתבשל, ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים, מערבבים פנימה את אטריות הביצים, ומחזירים לרתיחה. מבשלים את הפסטה ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה התבשלה, אך עדיין יציבה לביס, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מסננים היטב במסננת שהוגדרה בכיור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
מערבבים בקערה את גבינת השמנת עם הפטרוזיליה וגבינת הפרמזן עד שגבינת השמנת כבר לא גושית. מערבבים פנימה את השמנת החמוצה ו-3/4 מכמות המוצרלה המגוררת עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
יוצקים מחצית מאטריות הביצים המרוקנות לתבנית האפייה המוכנה, ואחריה מחצית מרוטב הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
8
מורחים מחצית מתערובת השמנת החמוצה על רוטב הבשר. חוזרים על השכבות עם שאר אטריות הביצים, רוטב הבשר ותערובת השמנת החמוצה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
מפזרים את יתרת גבינת המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
10
אופים בתנור שחומם מראש עד שגבינת המוצרלה מבעבעת ומזהיבה, כ-35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®