נודלס ריביירה
נודלס ריביירה לוקח בערך שעה ו-25 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה זו יש 191 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -10 גרם שומן למנה. מתאים ל-15 מנות. תמורת 78 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. 14 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם גבינת מוצרלה, מלח ופלפל, בשר בקר טחון נוסף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 40% . הציון הזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם אטריות אסייתיות , בזיליקום ופלפל שחור בקר עם אטריות ביצים , ו- Beef Lo Mein Noodles .
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה ומערבבים פנימה את בשר הבקר הטחון. מבשלים ומערבבים עד שהבשר מתפורר, שחום אחיד ואינו ורוד עוד, 5 עד 7 דקות.
מסננים וזורקים את כל השומן העודף, ואז מערבבים פנימה את התימין, תערובת רוטב הספגטי, רסק העגבניות והמים; מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים 25 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מחממים תנור ל-350 מעלות F (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
בזמן שהבשר מתבשל, ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים, מערבבים פנימה את אטריות הביצים, ומחזירים לרתיחה. מבשלים את הפסטה ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה התבשלה, אך עדיין יציבה לביס, כ-5 דקות.
מסננים היטב במסננת שהוגדרה בכיור.
מערבבים בקערה את גבינת השמנת עם הפטרוזיליה וגבינת הפרמזן עד שגבינת השמנת כבר לא גושית. מערבבים פנימה את השמנת החמוצה ו-3/4 מכמות המוצרלה המגוררת עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים מחצית מאטריות הביצים המרוקנות לתבנית האפייה המוכנה, ואחריה מחצית מרוטב הבשר.
מורחים מחצית מתערובת השמנת החמוצה על רוטב הבשר. חוזרים על השכבות עם שאר אטריות הביצים, רוטב הבשר ותערובת השמנת החמוצה.
מפזרים את יתרת גבינת המוצרלה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שגבינת המוצרלה מבעבעת ומזהיבה, כ-35 דקות.