זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך פלפל טחון, מלח, מרק עוף פחות נתרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. מתכונים דומים: נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך, סלסה ספרדית, ו כרוסט ספרדי כתום שלם.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
3
מוסיפים בצל, סלרי, מלח ופלפלים למחבת; מטגנים 6 דקות או עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מערבבים עמילן תירס ובשר בקר, זורק היטב למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
5
מוסיפים תערובת בשר למחבת; מבשלים 5 דקות, בראונינג מכל הצדדים. מערבבים ביין לבן, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מערבבים במרק, מים, זנגביל ושום; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
צרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר מהחום; לכסות ולמקם בתנור. מבשלים ב 350 לשעה 1.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מערבבים גזר, תאריכים, משמשים ותפוח אדמה. חזור לתנור. מכסים ואופים ב 350 במשך 1 שעה. מערבבים היטב; מכסים ואופים 30 דקות נוספות או עד בשר רך.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תאריכים
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'