קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

נזיד בשר צלוי עם פטריות

נזיד בשר צלוי עם פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל נזיד בשר קלוי איטי עם פטריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . מנה אחת מכילה 122 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם יש לכם מלח ופלפל, בצל ירוק, כתום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו תבשיל בקר מבושל איטי עם פטריות, תבשיל בקר מבושל איטי (עם פטריות וירקות ) , ו נזיד בשר מבושל איטי עם פטריות שיטאקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף בשר; לחתוך לאורכים 3-4 אינץ '(עבור צ ' אק, על 1 ב. עבה ו 1 1/2 ב. רחב) ומניחים בסיר איטי של 5 עד 6 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
עם מקלף ירקות, חלק כתום pare של קליפת תפוז ו לרסס אותו; לשמור כתום לשימושים אחרים. במחבת 1 1/2 עד 2 ליטר, לשלב פיל, בצל, 1 מרק כוס, יין, פורט, חומץ, רוטב סויה, טימין, זנגביל, וחמישה תבלינים. מביאים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
יציאהיציאה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
יוצקים נוזל על בשר. הפעל סיר איטי גבוה, לכסות, ומבשלים עד הבשר הוא רך מאוד כאשר פירסינג, 5 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
לשטוף ולנקז פטריות; לקצץ ולזרוק גזע מסתיים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5
חותכים פטריות חצי לאורכו ומניחים במחבת 10 עד 12 אינץ'; מוסיפים חמאה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
לרפרף ולהשליך שומן מנוזל בבישול איטי. מצקת 1 כוס נוזל למחבת עם פטריות. מערבבים פטריות לעתים קרובות על חום גבוה עד שהנוזל התאדה ופטריות שחומות קלות, 13 עד 17 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
עם כפית מחוררת, להרים את הבשר ממיצים בבישול איטי ולשכב בשכבה אחת בתבשיל רדוד (על 9 על 13 ב.).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8
יוצקים פטריות על בשר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
אופים בתנור רגיל או הסעה 375 עד שהבשר רוחש ומשחימים, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
בינתיים, למדוד נוזל שנותר מ בישול איטי. אם פחות מ 2 כוסות, להוסיף מרק בשר לעשות 2 כוסות, לשפוך לתוך מחבת 2-3 ליטר, ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה; אם יש יותר, לשפוך לתוך מחבת ומרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד מופחת 2 כוסות, 8-12 דקות. בקערה קטנה, מערבבים עמילן תירס עם 1/4 כוס מים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
יוצקים לתוך נוזל רותח ומערבבים עד מעובה, על 30 שניות.
12
יוצקים באופן שווה על בשר ומערבבים בעדינות כדי להתמזג עם נוזל בתבשיל, הוספת מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
13
מפזרים עירית.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' ברתבלין חמש סיניתבלין חמש סיני591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעל בשר דל שומן או מרק עוףעל בשר דל שומן או מרק עוף23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אפונה קפואהאפונה קפואה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין פורט או שמנת שרייין פורט או שמנת שרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבשיין אדום יבש3או 4 פרוסות דקות מאוד (גודל רבע) קלוף זנגביל טריאו 4 פרוסות דקות מאוד (גודל רבע) קלוף זנגביל טרי1אוראו ממולאים כפוליםטימין מיובש או 2 כפיות עלי טימין טרייםטימין מיובש או 2 כפיות עלי טימין טריים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעירית טרייה קצוצה או בצל ירוקעירית טרייה קצוצה או בצל ירוק454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות (1-עד 1 1/2-in.- כובעים רחבים)פטריות (1-עד 1 1/2-in.- כובעים רחבים)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה או שמן זיתחמאה או שמן זית227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בצל (על, קלופים וקצוצים דקבצל (על, קלופים וקצוצים דק1כתום (2 1/2 ב. רחב), שטוףכתום (2 1/2 ב. רחב), שטוף8שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות2קילוגרםעצמות, צלעות בקר קצוצות שומן או צ'אקעצמות, צלעות בקר קצוצות שומן או צ'אק