נזיד בשר צלוי עם פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל נזיד בשר קלוי איטי עם פטריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . מנה אחת מכילה 122 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם יש לכם מלח ופלפל, בצל ירוק, כתום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו תבשיל בקר מבושל איטי עם פטריות, תבשיל בקר מבושל איטי (עם פטריות וירקות ) , ו נזיד בשר מבושל איטי עם פטריות שיטאקה (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף בשר; לחתוך לאורכים 3-4 אינץ '(עבור צ ' אק, על 1 ב. עבה ו 1 1/2 ב. רחב) ומניחים בסיר איטי של 5 עד 6 ליטר.
עם מקלף ירקות, חלק כתום pare של קליפת תפוז ו לרסס אותו; לשמור כתום לשימושים אחרים. במחבת 1 1/2 עד 2 ליטר, לשלב פיל, בצל, 1 מרק כוס, יין, פורט, חומץ, רוטב סויה, טימין, זנגביל, וחמישה תבלינים. מביאים לרתיחה על חום גבוה.
יוצקים נוזל על בשר. הפעל סיר איטי גבוה, לכסות, ומבשלים עד הבשר הוא רך מאוד כאשר פירסינג, 5 עד 6 שעות.
לשטוף ולנקז פטריות; לקצץ ולזרוק גזע מסתיים.
חותכים פטריות חצי לאורכו ומניחים במחבת 10 עד 12 אינץ'; מוסיפים חמאה.
לרפרף ולהשליך שומן מנוזל בבישול איטי. מצקת 1 כוס נוזל למחבת עם פטריות. מערבבים פטריות לעתים קרובות על חום גבוה עד שהנוזל התאדה ופטריות שחומות קלות, 13 עד 17 דקות.
עם כפית מחוררת, להרים את הבשר ממיצים בבישול איטי ולשכב בשכבה אחת בתבשיל רדוד (על 9 על 13 ב.).
אופים בתנור רגיל או הסעה 375 עד שהבשר רוחש ומשחימים, 12 עד 15 דקות.
בינתיים, למדוד נוזל שנותר מ בישול איטי. אם פחות מ 2 כוסות, להוסיף מרק בשר לעשות 2 כוסות, לשפוך לתוך מחבת 2-3 ליטר, ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה; אם יש יותר, לשפוך לתוך מחבת ומרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד מופחת 2 כוסות, 8-12 דקות. בקערה קטנה, מערבבים עמילן תירס עם 1/4 כוס מים.
יוצקים לתוך נוזל רותח ומערבבים עד מעובה, על 30 שניות.
יוצקים באופן שווה על בשר ומערבבים בעדינות כדי להתמזג עם נוזל בתבשיל, הוספת מלח ופלפל לפי הטעם.