נזיד ויומינג
נזיד ויומינג עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 382 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם מרכך בשר, מרק עוף, קרם מרוכז של מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב לחמניות ארוחת ערב סהר בקירור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות פריכות תפוח קרמל כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: תבשיל טלה בוויומינג, סלט כרוב בוויומינג, ו עוגיות קאובוי ויומינג.
הוראות
מחממים מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים מרכך בשר על קוביות בשר, ומבשלים במחבת החמה עד השחמה.
לנקז את כל מיץ עודף. בקערה קטנה, מערבבים יחד את מרק העוף, מרק עוף שמנת ותערובת מרק בצל.
יוצקים את הבשר, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים במשך 45 דקות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מוסיף את הירקות תבשיל קפוא למחבת, ומבשלים במשך 10 דקות נוספות. פרוס את הבצק רול הסהר, ומסדר כדי לכסות את החלק העליון של המחבת כמו עוגה.
אופים במשך 10 עד 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד העליון הוא חום זהוב.