קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

נזירים וצדפה בורריד

נזירים וצדפה בורריד
Monkfish ו Bourride צדפות הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שיני שום, עלי בזיליקום, גרידת לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו Bourride עם לימון Aïoli, Bourride (תבשיל דגים עם AÃoli), ו מרק דגים Bourride Sètoise-Provence עם Aïoli (מתכונים דומים).

הוראות

1
רבע תפוחי אדמה, ואז לכסות על ידי 1 אינץ ' עם מים קרים מלוחים בסיר 3 ליטר ומבשלים, מכוסה, עד רק במכרז, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
לנקז במסננת, אז מגניב.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
לשטוף כרישה בקערה של מים קרים, להסעיר מים כדי לשחרר כל חול, ולהרים כרישה ממים כדי מסננת לנקז. להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
Pat monkfish יבש מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
MonkfishMonkfish
5
שמן חום במחבת כבדה עמוקה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לצרוב מונקפיש קלות על כל הצדדים עד הזהב, על 2 דקות בסך הכל (דגים לא יהיה מבושל דרך).
מרכיבים שתצטרך
MonkfishMonkfish
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
להעביר דגים לצלחת באמצעות מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
חום 2 כפות שמן מעגבניות מטוגנות איטיות במחבת על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז כרישה sauté, שומר, ו שאלוט, ערבוב, עד מרכך וקצוות מתחילים חום, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים שום פרוס sauté, ערבוב, עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
9
מוסיפים צדפות, יין, מים, פתיתי פלפל אדום, גרידה, חצאי עגבניות ומבשלים, מכוסים, עד שהצדפות פתוחות לחלוטין, 6 עד 10 דקות, בודקים כל דקה אחרי 6 דקות ומסירים את הצדפות כשהן נפתחות במלואן. (להשליך כל צדפות שלא נפתחו לאחר 10 דקות.) באמצעות מלקחיים, להעביר צדפות קערה גדולה או מרק tureen.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
מוסיפים דגי monkfish ותפוחי אדמה למחבת ומבשלים, מכוסה, עד דגים הוא רק מבושל דרך, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
MonkfishMonkfish
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
הסר מהחום ומערבבים בזיליקום ופטרוזיליה. מתבלים במלח ושופכים על צדפות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
(צינור גדול)(צינור גדול)
12
בעוד דג הנזיר הוא בישול, לשפשף צד אחד של כל טוסט עם צד לחתוך של שן שום חצוי. מחלקים bourride בין 4 קערות רדודות.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
MonkfishMonkfish
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
13
מוסיף טוסט שום העליון עם כפית כל אחד aïoli וטפנד.
מרכיבים שתצטרך
טפנד זיתים, מחולקטפנד זיתים, מחולק
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים

מרכיבים

1השארקישוט: 8 בזיליקום טריקישוט: 8 בזיליקום טרי907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)24 צדפות קשיחות קטנות כמו littlenecks (פחות מ 2 אינץ ' רחב), שפשף היטב24 צדפות קשיחות קטנות כמו littlenecks (פחות מ 2 אינץ ' רחב), שפשף היטב3אינצ ' יםעבה) פרוסות לחם פריך (כ 4 אינץ ' רחב), קלויעבה) פרוסות לחם פריך (כ 4 אינץ ' רחב), קלוי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש1גדולנורת שומר (המכונה לפעמים אניס), גבעולים מושלכים ונורה חצוי לאורך, cored, דק פרוס לאורכונורת שומר (המכונה לפעמים אניס), גבעולים מושלכים ונורה חצוי לאורך, cored, דק פרוס לאורכו8עלי בזיליקום טריים, קצוציםעלי בזיליקום טריים, קצוצים2(חוֹרֶף)פטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה4שיני שום, 3 פרוסות דק ו 1 חצייה חצויהשיני שום, 3 פרוסות דק ו 1 חצייה חצויה2largesכרישה (חלקים לבנים בלבד), לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץכרישה (חלקים לבנים בלבד), לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ11 קילו קישואים,גרידת לימון טרי מגורד דקגרידת לימון טרי מגורד דק454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה monkfish, לחתוך לחתיכות 2 אינץפילה monkfish, לחתוך לחתיכות 2 אינץ4ריבס, קצוץ טרי או קפואליווי: אייולי וטפנד זיתים ירוקליווי: אייולי וטפנד זיתים ירוק3(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה11 קילו קישואים,פתיתי פלפל אדום יבשיםפתיתי פלפל אדום יבשים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשאלוט פרוס דק (4 בינוני)שאלוט פרוס דק (4 בינוני)4ריבס, קצוץ טרי או קפואעגבניות מטוגנות איטיותעגבניות מטוגנות איטיות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.