Monkfish ו Bourride צדפות הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שיני שום, עלי בזיליקום, גרידת לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו Bourride עם לימון Aïoli, Bourride (תבשיל דגים עם AÃoli), ו מרק דגים Bourride Sètoise-Provence עם Aïoli (מתכונים דומים).
הוראות
1
רבע תפוחי אדמה, ואז לכסות על ידי 1 אינץ ' עם מים קרים מלוחים בסיר 3 ליטר ומבשלים, מכוסה, עד רק במכרז, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
לנקז במסננת, אז מגניב.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
לשטוף כרישה בקערה של מים קרים, להסעיר מים כדי לשחרר כל חול, ולהרים כרישה ממים כדי מסננת לנקז. להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
Pat monkfish יבש מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Monkfish
5
שמן חום במחבת כבדה עמוקה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לצרוב מונקפיש קלות על כל הצדדים עד הזהב, על 2 דקות בסך הכל (דגים לא יהיה מבושל דרך).
מרכיבים שתצטרך
Monkfish
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
להעביר דגים לצלחת באמצעות מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
חום 2 כפות שמן מעגבניות מטוגנות איטיות במחבת על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז כרישה sauté, שומר, ו שאלוט, ערבוב, עד מרכך וקצוות מתחילים חום, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
(ומנות בלבד)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים שום פרוס sauté, ערבוב, עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
9
מוסיפים צדפות, יין, מים, פתיתי פלפל אדום, גרידה, חצאי עגבניות ומבשלים, מכוסים, עד שהצדפות פתוחות לחלוטין, 6 עד 10 דקות, בודקים כל דקה אחרי 6 דקות ומסירים את הצדפות כשהן נפתחות במלואן. (להשליך כל צדפות שלא נפתחו לאחר 10 דקות.) באמצעות מלקחיים, להעביר צדפות קערה גדולה או מרק tureen.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.