קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ניב קקאו, שוקולד, ו Dacquoise הדר

ניב קקאו, שוקולד, ו Dacquoise הדר
ניב קקאו, שוקולד, ו Dacquoise הדרים עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 386 קלוריות. אם יש לכם שוקולד מריר, שמן canolan, קורנפלור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ניב קקאו, שוקולד, ו Dacquoise הדר, שוקולד אספרסו Dacquoise, ו שוקולד לבן קפוא ומיץ אגוזי לוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 149°. Linebottoms של שתי עוגה בקוטר 9 אינץ 'panswith 1 1/2 אינץ' - צדדים גבוהים עם parchmentpaper; קלף ריסוס עם nonstickspray. לנפות אבקת סוכר cornstarchinto קערה בינונית; לטאטא באדמה cocoanibs ו 1/2 כפית מלח גס. הכה eggwhites וקרם של טרטר בעובי bowluntil גדול קצף.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
אבקת סוכראבקת סוכר
מלח גסמלח גס
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
תנורתנור
2
הוספת 1 כפות בכל פעם, להכות עד נוקשה אבל לא יבש.מקפלים בתערובת ניב קקאו. מחלקים meringuebetween מחבתות מוכנות, מתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
3
אופים מרנג 1 שעה. כבה את החימום.שמירה על דלת התנור סגורה, להשאיר תנור meringuesin לילה להתייבש (meringues willdeflate מעט).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מחממים תנור ל 325 & Deg;F. שורה תחתונה של 9 אינץ '-diametercake מחבת עם 2 אינץ ' גבוהה sideswith נייר קלף; ריסוס parchmentwith ספריי nonstick.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תנורתנור
מחבתמחבת
2
שלב 1/4 כוס סוכר ו 5 החומרים הבאים בקערה בינונית;להקציף להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
להקציף 1/3 כוס שמן, חלמונים ביצה, ו 2tablespoons מים בקערה גדולה להתמזג.מערבבים במרכיבים יבשים. מקציפים לבן ביצהבקערה בינונית אחרת עד אפונה רכה. בהדרגה להוסיף 1/4 כוססוגר נשאר, מכות עד נוקשה אבל לא יבש. Foldwhites לתערובת חלמון.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
מיםמים
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
להעביר באטרטו הכין פאן.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים עוגה עד בודק מוכנס intocenter יוצא נקי, על 25 דקות.מגניב במחבת 15 דקות. להפוך את העוגה החוצה ontorack; לקלף את קלף. מגניב completely.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. נייר עטיפה; לאחסן בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
1
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה. Beatjust עד לתערובת מחזיקה פסגות רכות (לאoverbeat או תערובת יהיה להתקפל). לכסות וchill לפחות 1 שעה ועד 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
מניחים שוקולד גדולקערה בטוחה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מערבבים קרם כבד, 3 כפות מים, אבקת קקאו לא ממותק, וסירופ תירס בסיר בינוני כבד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק
קרםקרם
סירופסירופ
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
לטאטא מעל חום בינוני עד מעורבב ורק מתחיל לרתוח.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
יוצקים תערובת overchopped שוקולד; בואו לעמוד 1 דקה, ואז מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
5
להקציף בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
Letglaze לעמוד עד עבה מספיק כדי להפיץ, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
7
מקום 1 מרנג על מגש, שטוח sidedown; להפיץ 1/2 זיגוג כוס מעל. שוקולד Refrigerateuntil מוגדר היטב, על 30minutes.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
זיגוגזיגוג
8
מורחים חצי קרם mascarpone (על 1 1/2 כוסות) על שוקולד צונן.להכניס למקרר 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
שוקולדשוקולד
מורחיםמורחים
קרםקרם
9
מקום עוגה ליירון משטח עבודה; להפיץ עם 1/2 כוסmarmalade, ואז נשאר mascarponecream. בזהירות למקם שכבת עוגה atopmeringue על מגש. למעלה התאסף cakewith מרנג שני, צד שטוח למעלה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
10
מורחים 1 / 3 של זיגוג מעל הצדדים של העוגה בשכבה אפילו. להכניס למקרר עד cootingsets, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
11
חום שנותר זיגוג במיקרוגל justuntil pourable אבל לא חם, 5 עד 10 שניות.בזהירות לשפוך זיגוג על עוגה, מורחכדי מעיל באופן שווה. עוגת צמרמורת עד זיגוג קובע, לפחות 1 שעה. לעשות קדימה: העוגה יכולה להיות made3 ימים קדימה. כיסוי עם כיפת עוגה ולשמור בקירור.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
12
חותכים עוגה קרה לתוך טריזים.
13
שירות עם קטעי דם כתומים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
14
* חתיכות של פולי קקאו קלויים פגז; זמין בחנויות רבות של מאכלים מיוחדים ומ chocosphere.com.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
אבקת קקאואבקת קקאו
15
** גבינת שמנת איטלקית; נמכר בmanysupermarkets ובשווקים האיטלקיים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים0חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה0חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד מריר, קצוץשוקולד מריר, קצוץ1gmכתום דם se ents (לקישוט)כתום דם se ents (לקישוט)791 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן קנולה או שמן צמחי אחרשמן קנולה או שמן צמחי אחר0חתיכות טופי הית' ברמלח גס כשרמלח גס כשר71חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'3/4 כוס קקאו שפיץ* (על , טחון דק טחנת תבלינים או מטחנת קפה קטנה3/4 כוס קקאו שפיץ* (על , טחון דק טחנת תבלינים או מטחנת קפה קטנה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גססירופ תירס קלסירופ תירס קל11 כף אורגנו מיובשאפונה קפואהאפונה קפואה0חתיכות טופי הית' ברחלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלבוני ביצה (כ -6 גדולים)חלבוני ביצה (כ -6 גדולים)2largesחלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת מתוקהשמנת מתוקה227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת מסקרפונהגבינת מסקרפונה591 לב מפאלדי טרי אם אפשר5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר, מחולקסוכר, מחולק32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק2חתיכות טופי הית' ברנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת