ניב קקאו, שוקולד, ו Dacquoise הדר
ניב קקאו, שוקולד, ו Dacquoise הדרים עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 386 קלוריות. אם יש לכם שוקולד מריר, שמן canolan, קורנפלור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ניב קקאו, שוקולד, ו Dacquoise הדר, שוקולד אספרסו Dacquoise, ו שוקולד לבן קפוא ומיץ אגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 149°. Linebottoms של שתי עוגה בקוטר 9 אינץ 'panswith 1 1/2 אינץ' - צדדים גבוהים עם parchmentpaper; קלף ריסוס עם nonstickspray. לנפות אבקת סוכר cornstarchinto קערה בינונית; לטאטא באדמה cocoanibs ו 1/2 כפית מלח גס. הכה eggwhites וקרם של טרטר בעובי bowluntil גדול קצף.
הוספת 1 כפות בכל פעם, להכות עד נוקשה אבל לא יבש.מקפלים בתערובת ניב קקאו. מחלקים meringuebetween מחבתות מוכנות, מתפשט באופן שווה.
אופים מרנג 1 שעה. כבה את החימום.שמירה על דלת התנור סגורה, להשאיר תנור meringuesin לילה להתייבש (meringues willdeflate מעט).
מחממים תנור ל 325 & Deg;F. שורה תחתונה של 9 אינץ '-diametercake מחבת עם 2 אינץ ' גבוהה sideswith נייר קלף; ריסוס parchmentwith ספריי nonstick.
שלב 1/4 כוס סוכר ו 5 החומרים הבאים בקערה בינונית;להקציף להתמזג.
להקציף 1/3 כוס שמן, חלמונים ביצה, ו 2tablespoons מים בקערה גדולה להתמזג.מערבבים במרכיבים יבשים. מקציפים לבן ביצהבקערה בינונית אחרת עד אפונה רכה. בהדרגה להוסיף 1/4 כוססוגר נשאר, מכות עד נוקשה אבל לא יבש. Foldwhites לתערובת חלמון.
אופים עוגה עד בודק מוכנס intocenter יוצא נקי, על 25 דקות.מגניב במחבת 15 דקות. להפוך את העוגה החוצה ontorack; לקלף את קלף. מגניב completely.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. נייר עטיפה; לאחסן בטמפרטורת החדר.
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה. Beatjust עד לתערובת מחזיקה פסגות רכות (לאoverbeat או תערובת יהיה להתקפל). לכסות וchill לפחות 1 שעה ועד 2 שעות.
מניחים שוקולד גדולקערה בטוחה.
מערבבים קרם כבד, 3 כפות מים, אבקת קקאו לא ממותק, וסירופ תירס בסיר בינוני כבד.
לטאטא מעל חום בינוני עד מעורבב ורק מתחיל לרתוח.
יוצקים תערובת overchopped שוקולד; בואו לעמוד 1 דקה, ואז מערבבים עד חלקה.
Letglaze לעמוד עד עבה מספיק כדי להפיץ, 15 עד 20 דקות.
מקום 1 מרנג על מגש, שטוח sidedown; להפיץ 1/2 זיגוג כוס מעל. שוקולד Refrigerateuntil מוגדר היטב, על 30minutes.
מורחים חצי קרם mascarpone (על 1 1/2 כוסות) על שוקולד צונן.להכניס למקרר 10 דקות.
מקום עוגה ליירון משטח עבודה; להפיץ עם 1/2 כוסmarmalade, ואז נשאר mascarponecream. בזהירות למקם שכבת עוגה atopmeringue על מגש. למעלה התאסף cakewith מרנג שני, צד שטוח למעלה.
מורחים 1 / 3 של זיגוג מעל הצדדים של העוגה בשכבה אפילו. להכניס למקרר עד cootingsets, כ -30 דקות.
חום שנותר זיגוג במיקרוגל justuntil pourable אבל לא חם, 5 עד 10 שניות.בזהירות לשפוך זיגוג על עוגה, מורחכדי מעיל באופן שווה. עוגת צמרמורת עד זיגוג קובע, לפחות 1 שעה. לעשות קדימה: העוגה יכולה להיות made3 ימים קדימה. כיסוי עם כיפת עוגה ולשמור בקירור.
חותכים עוגה קרה לתוך טריזים.
* חתיכות של פולי קקאו קלויים פגז; זמין בחנויות רבות של מאכלים מיוחדים ומ chocosphere.com.
** גבינת שמנת איטלקית; נמכר בmanysupermarkets ובשווקים האיטלקיים.