קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ניו אינגלנד צדפות צ'אודר

ניו אינגלנד צדפות צ'אודר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל ניו אינגלנד צדפות צ'אודר. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מיץ צדפות, פצפוצי צדפות, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. 1 אדם התרשמו מתכון זה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: ניו אינגלנד צדפות צ'אודר, ניו אינגלנד צדפות צ'אודר, ו ניו אינגלנד צדפות צ'אודר.

הוראות

1
שלב תערובת תפוחי אדמה ו -1 1/4 כוסות מים בכוס מדידה בטוחה למיקרוגל. מיקרוגל בגובה 8 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
מיקרוגלמיקרוגל
2
בעוד תפוחי אדמה לבשל, לשלב הנותרים 1 כוס מים, צדפות, גבעולי טימין, עלה דפנה בתנור הולנדי; מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 6 דקות או עד שהקליפות נפתחות.
מרכיבים שתצטרך
טימין טריטימין טרי
עלי דפנהעלי דפנה
תפוח אדמהתפוח אדמה
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
צדפותצדפות
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
3
מוציאים צדפות מהתבנית בעזרת כף מחוררת וזורקים קליפות שלא נפתחו. מסננים את נוזל הבישול דרך מסננת רשת דקה מעל קערה; מחק מוצקים. מגניב צדפות מעט.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מסננתמסננת
קערהקערה
מחבתמחבת
4
מוציאים בשר מקליפות וקוצצים. מחק פגזים.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
בשרבשר
5
מחממים סיר בינוני על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מוסיפים בייקון למחבת, ומבשלים 4 דקות או עד להשחמה ופריכה, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוציאים בייקון מהתבנית בעזרת כף מחוררת. הגדל את החום לבינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מחבתמחבת
8
מוסיפים את הסלרי לטפטופים במחבת; מטגנים 3 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
סלריסלרי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
שלב קמח ומיץ צדפות בבקבוקים בקערה קטנה, תוך ערבוב עם מטרפה עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ צדפותמיץ צדפות
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
10
מוסיפים תערובת מיץ צדפות ונוזל בישול שמור למחבת. מביאים תערובת לרתיחה; מבשלים 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד עם סיכה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ צדפותמיץ צדפות
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
11
מוסיפים למחבת תערובת תפוחי אדמה שמורה וטימין קצוץ; מנמיכים את האש ומבשלים במשך 5 דקות תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מסירים מהאש. מערבבים צדפות קצוצות, חצי וחצי, ומלח. מחלקים צ ' אודר באופן שווה בין 4 קערות; מפזרים באופן שווה בייקון, פלפל ועירית.
מרכיבים שתצטרך
צ אודרצ אודר
עיריתעירית
פלפלפלפל
בייקוןבייקון
צדפותצדפות
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
מגישים עם קרקרים.
מרכיבים שתצטרך
קרקריםקרקרים

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, מוסקדט וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה חמאתי נהדר לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, ואילו מוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות האן יקב סנטה לוסיה היילנדס שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -17 דולר לבקבוק.
יקב האן סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
יקב האן סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ומרובד, עם תווים משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשלים וניל.