תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל ניו אינגלנד צדפות צ'אודר. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מיץ צדפות, פצפוצי צדפות, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. 1 אדם התרשמו מתכון זה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: ניו אינגלנד צדפות צ'אודר, ניו אינגלנד צדפות צ'אודר, ו ניו אינגלנד צדפות צ'אודר.
הוראות
1
שלב תערובת תפוחי אדמה ו -1 1/4 כוסות מים בכוס מדידה בטוחה למיקרוגל. מיקרוגל בגובה 8 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
מיקרוגל
2
בעוד תפוחי אדמה לבשל, לשלב הנותרים 1 כוס מים, צדפות, גבעולי טימין, עלה דפנה בתנור הולנדי; מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 6 דקות או עד שהקליפות נפתחות.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי
עלי דפנה
תפוח אדמה
קונכיות פסטה
צדפות
מים
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
3
מוציאים צדפות מהתבנית בעזרת כף מחוררת וזורקים קליפות שלא נפתחו. מסננים את נוזל הבישול דרך מסננת רשת דקה מעל קערה; מחק מוצקים. מגניב צדפות מעט.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטה
צדפות
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מסננת
קערה
מחבת
4
מוציאים בשר מקליפות וקוצצים. מחק פגזים.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטה
בשר
5
מחממים סיר בינוני על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
מוסיפים בייקון למחבת, ומבשלים 4 דקות או עד להשחמה ופריכה, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוציאים בייקון מהתבנית בעזרת כף מחוררת. הגדל את החום לבינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מחבת
8
מוסיפים את הסלרי לטפטופים במחבת; מטגנים 3 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
סלרי
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
שלב קמח ומיץ צדפות בבקבוקים בקערה קטנה, תוך ערבוב עם מטרפה עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ צדפות
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
10
מוסיפים תערובת מיץ צדפות ונוזל בישול שמור למחבת. מביאים תערובת לרתיחה; מבשלים 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד עם סיכה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ צדפות
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת
11
מוסיפים למחבת תערובת תפוחי אדמה שמורה וטימין קצוץ; מנמיכים את האש ומבשלים במשך 5 דקות תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
טימין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
מסירים מהאש. מערבבים צדפות קצוצות, חצי וחצי, ומלח. מחלקים צ ' אודר באופן שווה בין 4 קערות; מפזרים באופן שווה בייקון, פלפל ועירית.
שרדונה, מוסקדט וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה חמאתי נהדר לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, ואילו מוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות האן יקב סנטה לוסיה היילנדס שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -17 דולר לבקבוק.
יקב האן סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ומרובד, עם תווים משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשלים וניל.