קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

ניוקי Istrian עם קרם כמהין

ניוקי Istrian עם קרם כמהין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ניוקי Istrian עם קרם כמהין. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 508 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את פרמז'יאנ מתכונים דומים: עוגת שוקולד קרם כמהין, קנלוני עם קרם כמהין, ו מרק שמנת ניוקי.

הוראות

1
לנפות קמח תלולית על לוח עץ או משטח עבודה ולעשות באר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
2
מוסיפים ביצה, מלח, שמן, ו 1/4 כוס מים היטב ומערבבים עם מזלג, איסוף קמח בהדרגה לתערובת ביצים כדי ליצור בצק. אם זה נראה יבש, להוסיף מים (עד 2 כפות). ללוש על משטח מקומח קל, המשלב בדיוק מספיק קמח כדי לשמור על הבצק מלדבק, עד חלקה וגמיש, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
רבע בצק. עבודה עם חתיכה 1 בכל פעם (לשמור על שארית מכוסה בניילון נצמד), לגלגל בצק בין כפות הידיים לתוך יומן 6 אינץ', ולאחר מכן לחתוך לרוחב לתוך כ 26 (1/8 אינץ ' עבה) חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4
גלגל כל חתיכה בין כפות הידיים שלך לתוך יומן 3 אינץ 'ארוך כי הוא 1/4 אינץ' עבה במרכז, מתחדד 1/8 אינץ ' עבה בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
העברה למגבת מטבח מאובקת קמח (לא בד טרי).
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
6
מבשלים ניוקי בסיר פסטה של מים מלוחים רותחים (2 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים) עד מבושל דרך, 15 עד 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
בינתיים, קרם חום עם חמאת כמהין ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום בינוני עד חם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מסננים פסטה ומוסיפים לתערובת שמנת יחד עם גבינה, ואז זורקים על חום בינוני גבוה עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1
ניוקי יכול להיווצר (אבל לא מבושל) 1 שעה קדימה ונשמר, מכוסה במגבת מטבח, בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Spalletti Kianti D. O. C. G. (). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
מיוצר בעיקר מן הגפנים Sangioveto של האחוזה Poggio Reale, זה יין קלאסי מובנה מראה הערות של אדמה ועור על האף עם גוונים woodsy. הפרי נקי ורך, עם טאנינים עדינים על הגימור.