קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

ניוקי גראטן

ניוקי גראטן
ניוקי גראטן עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 348 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עירית, פלפל, מרק עוף פחות נתרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו ניוקי עגבניות-בזיליקום גראטן, ניוקי גראטן עם גורגונזולה דולצ'ה, ו ניוקי גראטן עם גורגונזולה דולצ'ה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
קוק ניוקי על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
ניקוז.
4
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית. כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מוסיפים קמח, מלח ופלפל למחבת; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף חלב ומרק, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. מביאים לרתיחה; לבשל עד עבה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
דַק-דַק-
6
הסר מהחום.
7
מוסיפים Gruyre, עירית, ובייקון; מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
8
הוסף ניוקי; לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
9
תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול; מפזרים פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
10
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מגישים באופן מיידי.
12
הערה יין: עם מנות שמנת כמו זה, המרקם של המנה חשוב כמו הטעמים. לבן עשיר ובעל גוף מלא, כמו שרדונה, הוא התאמה טובה לעושר של Gruyre ובייקון. נסה Mezzacorona Chardone Vigneti delle Dolomiti 2005 ($8), מצפון איטליה. הוא מציע פירות בהירים, טריים ומגע של טעם חמאתי כדי להשלים את הגבינה. - ג ' פרי לינדנמות
מרכיבים שתצטרך
פירות טרייםפירות טריים
שרדונהשרדונה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

ניוקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רודאנו Vigna Viacosta קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
ריכוז עמוק של טעמים סנג ' ובזים של דובדבן קלאסי, אדמה וקמצוץ אגוזי פיסטוק מעושנים. עשה עם 100% Sangiovese.