ניוקי עם אפונה מתוקה, עגבניות וחמאה חומה מרווה
ניוקי עם אפונה מתוקה, עגבניות וחמאה חומה מרווה עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 450 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. אם יש לכם קמח, עגבניות שרי, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו ניוקי בטטה עם חמאה חומה ומרווה, ניוקי בטטה עם מייפל קינמון חמאה חומה, ו ניוקי בטטה עם מייפל קינמון חמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
פירס את תפוחי האדמה בכל רחבי עם מזלג ואופים במשך 1 שעה, או עד מכרז.
בואו להתקרר מעט, ואז חצי לאורכו לגרוף את הבשר. להעביר את תפוחי האדמה דרך ricer או טחנת מזון לתוך קערה גדולה. למדוד 2 כוסות ולתת מגניב מעט. שמור כל תפוחי אדמה שנותרו לשימוש נוסף.
בקערה בינונית, באמצעות מערבל כף יד, לנצח את תפוחי האדמה במהירות נמוכה עם הביצה, אגוז מוסקט ו 1/2 כפית מלח רק עד בשילוב.
מערבבים את הקמח עד הבצק הרך.
קו גיליון אפייה עם נייר שעווה ולאבק אותו עם קמח. על משטח מקומח קל, ללוש בעדינות את הבצק במשך 1 דקה, עד חלקה. רבע את הבצק לגלגל כל רבעון לתוך חבל בעובי 1/2 אינץ'; לחתוך את החבלים לחתיכות 1 אינץ ' ולהעביר את תבנית האפייה. החזק מזלג עם הקוצים הפונים מעט כלפי מטה בעדינות לגלגל כל פיסת בצק נגד הקוצים לעשות חריצים קלים.
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה.
הוסף את הניוקי ולכסות. כאשר המים חוזרים לרתיחה, לחשוף, מערבבים בעדינות ומרתיחים במשך כ 1 דקה, או עד במכרז. באמצעות כפית מחוררת, להרים את הניוקי לתוך מסננת לנקז.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה ועמוקה.
מוסיפים את המרווה והפטרוזיליה ומבשלים על חום גבוה בינוני עד שהמרווה פריך והחמאה מתחילה להשחים, כ-3 דקות.
מוסיפים את הניוקי ואת גרידת הלימון וזורקים היטב.
מוסיפים את האפונה, העגבניות וקורט נדיב של מלח ופלפל ומבשלים, משליכים, עד מחומם דרך, על 2 דקות.
מוסיפים את הפרמזן וזורקים לשלב.
תעביר את הניוקי לקערות ותגיש.