קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

ניוקי עם פטריות ודלורית

ניוקי עם פטריות ודלורית
ניוקי עם פטריות ודלעת חמאה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 519 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו צלחת צדדית די יקרה. אם יש לכם פטרוזיליה, טימין, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ניוקי דלעת סקווש, ניוקי דלעת סקווש, ו ניוקי דלעת סקווש (מתכונים דומים).

הוראות

1
קל יותר לקוביות הצוואר של דלורית בצורה אחידה מאשר הנורה, וזה חשוב עבור מתכון זה. נשתמש בנורה הנותרת למרק.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
2
לחתוך ולזרוק את קצה הגבעול של הסקווש, ואז לחתוך את הצוואר. השתמש בסכין קילוף או מקלף ירקות חד לחתוך את הקליפה עמוק מספיק כדי להגיע לבשר הכתום הבהיר של הדלעת. לקצץ את הצוואר כדי ליישר את הצדדים, ולאחר מכן לחתוך אותו לאורכו לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
חותכים את הפרוסות לקוביות 1/2 אינץ'. (אתה צריך בערך 3 כוסות דלעת חתוכה לקוביות.) אם יש לך פחות מ 3 כוסות, לקלף את הנורה של הסקווש, לחתוך אותו לשניים, לגרד את הזרעים. לקצץ ולחתוך כמה שיותר של הנורה כמו שאתה צריך לקוביות 1/2 אינץ'. שמור את הדלעת הנותרת לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
4
קו גיליון אפייה עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
מחממים שכבה דקה של שמן קנולה על חום בינוני במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את הדלעת בשכבה אחת (או מבשלים את הדלעת בשתי קבוצות). כאשר השמן חם, מוסיפים את החמאה וחומים אותו קלות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הסקווש, המלח והפלפל לפי הטעם, ואת עלי המרווה. מבשלים, מערבבים את החלקים כדי לחמם אותם מכל הצדדים, במשך 4 עד 6 דקות, או עד במכרז לאורך כל הדרך. להפחית את החום לפי הצורך לבשל את הדלעת ולשחום אותו קלות, ללא שריפה; הדרך הטובה ביותר לראות אם הדלעת מבושלת במלואה היא לאכול חתיכה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
סכין קילוףסכין קילוף
7
מסננים את הדלעת על קצה אחד של נייר מגבת מצופה גיליון אפייה ולהניח בצד את עלי מרווה לקישוט. למחוק את המחבת עם מגבת נייר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
חתוך את הגבעולים הקשים וחתוך את הכובעים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
2
מחממים סרט דק של שמן קנולה באותו מחבת על חום גבוה. כאשר השמן מתחיל לעשן, מוסיפים את הפטריות ואת המלח ואת sauté במשך כדקה. הפטריות יספגו את השמן ולא יבכו שום נוזל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את החמאה, שאלוט, טימין ופלפל, ואז זורקים ומטגנים עד שהפטריות מבושלות היטב, 3 עד 4 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4
מסננים את הפטריות על נייר נייר נייר נייר מצופה נייר גיליון אפייה. ניוקי צריך להיות מבושל בשני מחבת: לנגב את המחבת פטריות עם מגבות נייר ולהוסיף ציפוי קל של שמן זית אליו למחבת גדולה שנייה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מחממים את השמן מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
הוסף 1 כף חמאה לכל מחבת. כאשר החמאה משחימה, מחלקים את הניוקי בין שני המחבתות ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. ברגע שהניוקי החלו להשחים, לנער ולסובב את המחבתות, לזרוק את הניוקי כך שהם חומים ופריכים מכל הצדדים, על 2 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ניוקיניוקי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הדלעת, פטריות, עירית וחום רק דרך. כפית ניוקי וירקות על גבי צלחות הגשה ולהחזיר מחבת אחת לחום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ניוקיניוקי
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את שאר 2 כפות חמאה ומבשלים עד שהוא חום עשיר, ולאחר מכן במהירות להוסיף את הפטרוזיליה כדי crackle במשך כמה שניות. עומד מאחור-החמאה ניתזת-להוסיף לסחוט חצי לימון. כפית את החמאה החומה ועשבי תיבול על הניוקי וסביב הצלחות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
5
מקשטים עם עלי מרווה שמורים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין