ניוקי עם פטריות ודלורית
ניוקי עם פטריות ודלעת חמאה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 519 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו צלחת צדדית די יקרה. אם יש לכם פטרוזיליה, טימין, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ניוקי דלעת סקווש, ניוקי דלעת סקווש, ו ניוקי דלעת סקווש (מתכונים דומים).
הוראות
קל יותר לקוביות הצוואר של דלורית בצורה אחידה מאשר הנורה, וזה חשוב עבור מתכון זה. נשתמש בנורה הנותרת למרק.
לחתוך ולזרוק את קצה הגבעול של הסקווש, ואז לחתוך את הצוואר. השתמש בסכין קילוף או מקלף ירקות חד לחתוך את הקליפה עמוק מספיק כדי להגיע לבשר הכתום הבהיר של הדלעת. לקצץ את הצוואר כדי ליישר את הצדדים, ולאחר מכן לחתוך אותו לאורכו לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
חותכים את הפרוסות לקוביות 1/2 אינץ'. (אתה צריך בערך 3 כוסות דלעת חתוכה לקוביות.) אם יש לך פחות מ 3 כוסות, לקלף את הנורה של הסקווש, לחתוך אותו לשניים, לגרד את הזרעים. לקצץ ולחתוך כמה שיותר של הנורה כמו שאתה צריך לקוביות 1/2 אינץ'. שמור את הדלעת הנותרת לשימוש נוסף.
קו גיליון אפייה עם מגבות נייר.
מחממים שכבה דקה של שמן קנולה על חום בינוני במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את הדלעת בשכבה אחת (או מבשלים את הדלעת בשתי קבוצות). כאשר השמן חם, מוסיפים את החמאה וחומים אותו קלות.
מוסיפים את הסקווש, המלח והפלפל לפי הטעם, ואת עלי המרווה. מבשלים, מערבבים את החלקים כדי לחמם אותם מכל הצדדים, במשך 4 עד 6 דקות, או עד במכרז לאורך כל הדרך. להפחית את החום לפי הצורך לבשל את הדלעת ולשחום אותו קלות, ללא שריפה; הדרך הטובה ביותר לראות אם הדלעת מבושלת במלואה היא לאכול חתיכה.
מסננים את הדלעת על קצה אחד של נייר מגבת מצופה גיליון אפייה ולהניח בצד את עלי מרווה לקישוט. למחוק את המחבת עם מגבת נייר ולהניח בצד.
חתוך את הגבעולים הקשים וחתוך את הכובעים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מחממים סרט דק של שמן קנולה באותו מחבת על חום גבוה. כאשר השמן מתחיל לעשן, מוסיפים את הפטריות ואת המלח ואת sauté במשך כדקה. הפטריות יספגו את השמן ולא יבכו שום נוזל.
מוסיפים את החמאה, שאלוט, טימין ופלפל, ואז זורקים ומטגנים עד שהפטריות מבושלות היטב, 3 עד 4 דקות בסך הכל.
מסננים את הפטריות על נייר נייר נייר נייר מצופה נייר גיליון אפייה. ניוקי צריך להיות מבושל בשני מחבת: לנגב את המחבת פטריות עם מגבות נייר ולהוסיף ציפוי קל של שמן זית אליו למחבת גדולה שנייה.
מחממים את השמן מעל חום בינוני גבוה עד חם.
הוסף 1 כף חמאה לכל מחבת. כאשר החמאה משחימה, מחלקים את הניוקי בין שני המחבתות ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. ברגע שהניוקי החלו להשחים, לנער ולסובב את המחבתות, לזרוק את הניוקי כך שהם חומים ופריכים מכל הצדדים, על 2 1/2 דקות.
מוסיפים את הדלעת, פטריות, עירית וחום רק דרך. כפית ניוקי וירקות על גבי צלחות הגשה ולהחזיר מחבת אחת לחום גבוה.
מוסיפים את שאר 2 כפות חמאה ומבשלים עד שהוא חום עשיר, ולאחר מכן במהירות להוסיף את הפטרוזיליה כדי crackle במשך כמה שניות. עומד מאחור-החמאה ניתזת-להוסיף לסחוט חצי לימון. כפית את החמאה החומה ועשבי תיבול על הניוקי וסביב הצלחות.
מקשטים עם עלי מרווה שמורים.