קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות33
מגזין

ניוקי עם רוטב עגבניות חריף

ניוקי עם רוטב עגבניות חריף
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין ניוקי עם רוטב עגבניות חריף בבית. מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 13 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 392 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 יגידו שהוא הגיע למקום. המתכון הזה של Foodnetwork דורש פלפל, שמן זית, חומץ יין אדום ופתיתי צ'ילי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-50 דקות. עם ציון ספונקולרי של 89%, המנה הזו מרהיבה. נסו ניוקי עם רוטב עגבניות חריף, ניוקי עם רוטב עגבניות וניוקי עם רוטב עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
אופים תפוחי אדמה בתנור של 350 מעלות F עד שהם רכים. כשהם מתקררים מספיק כדי להתמודד, שולפים את החלק הפנימי ומכניסים למחטב כדי להסיר גושים. בקערה קטנה מערבבים את הביצה, המלח ואגוז המוסקט. על משטח עבודה מקומח קלות תולים את תפוחי האדמה יוצרים גומה במרכז.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 4)תפוחי אדמה רדומים (בערך 4)
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
בצל צהוב, קצוץ גס לחתיכות אחידותבצל צהוב, קצוץ גס לחתיכות אחידות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים פנימה את תערובת הביצים ואז, בעזרת האצבעות או מזלג, מתחילים לערבב את הביצים לתוך תפוחי האדמה פועלים מבחוץ פנימה כדי לא לשבור את ה"גמל". כשהביצים מתאחדות בערך, מתחילים לפזר מעט מהקמח והגבינה על תפוחי האדמה, ממשיכים ללוש קלות, מאחדים את התערובת ומוסיפים עוד קמח לפי הצורך כדי ליצור בצק גמיש. ברגע שהבצק כבר לא דביק הבצק מוכן. חשוב לא לעבוד יתר על המידה על הבצק ויוצר גלוטן המעניק לבצק מרקם צפוף. עבודה מהירה וקלילה תעניק לכם ניוקי קליל ואוורירי. מפזרים את הלוח בקמח ומגלגלים 1/4 מהבצק לחבל ארוך בעובי של כ-1 סנטימטר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ניוקיניוקי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
4
חותכים לחלקים בגודל אגודל ומניחים בצד, מערבבים עם מעט קמח כדי למנוע מהם להיצמד. חוזרים על הפעולה עם שאר חלקי הבצק. בעזרת גב מזלג לוקחים כל ניוקי ומגלגלים בעדינות על השיניים על ידי לחיצה קלה עם האגודל ומאפשרים לניוקי ליפול מהמזלג. מרתיחים ניוקי בסיר גדול עם מים מומלחים עד שהם צפים. כשהם צפים הם גמורים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוציאים ומערבבים מיד עם רוטב עגבניות חריף.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
6
מקשטים בעלי בזיליקום קרועים וגבינה נוספת.;
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
7
בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה מוסיפים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים בצל ומטגנים עד לריכוך, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
מוסיפים שום ומטגנים עד לריח.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
10
מוסיפים אורגנו, פתיתי צ'ילי ורסק עגבניות, מערבבים עד לאיחוד ומדביקים לתערובת כדקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
11
מוסיפים יין אדום תוך כדי ערבוב עד כמעט אידוי מוחלט. מתבלים במלח כשר, פלפל, לפי הטעם, ועגבניות בעזרת גב כף לפירוק העגבניות. מביאים לרתיחה ואז מנמיכים לרתיחה ומניחים להתבשל כ-20 דקות. טועמים את הרוטב ומוסיפים חומץ ביין אדום, גבינה ועוד מלח ופלפל, אם צריך. אם תרצה, תוכל לטהר את הרוטב בשלב זה באמצעות בלנדר טבילה או לשמור אותו שמנמן.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
12
מגישים עם ניוקי.;
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לניוקי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. Famille Vincent Cremant de Bourgogne עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-24 דולר לבקבוק.
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.