תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין ניוקי עם רוטב עגבניות חריף בבית. מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 13 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 392 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 יגידו שהוא הגיע למקום. המתכון הזה של Foodnetwork דורש פלפל, שמן זית, חומץ יין אדום ופתיתי צ'ילי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-50 דקות. עם ציון ספונקולרי של 89%, המנה הזו מרהיבה. נסו ניוקי עם רוטב עגבניות חריף, ניוקי עם רוטב עגבניות וניוקי עם רוטב עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
אופים תפוחי אדמה בתנור של 350 מעלות F עד שהם רכים. כשהם מתקררים מספיק כדי להתמודד, שולפים את החלק הפנימי ומכניסים למחטב כדי להסיר גושים. בקערה קטנה מערבבים את הביצה, המלח ואגוז המוסקט. על משטח עבודה מקומח קלות תולים את תפוחי האדמה יוצרים גומה במרכז.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 4)
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
בצל צהוב, קצוץ גס לחתיכות אחידות
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
הסוכריות של Peachie-o
3
יוצקים פנימה את תערובת הביצים ואז, בעזרת האצבעות או מזלג, מתחילים לערבב את הביצים לתוך תפוחי האדמה פועלים מבחוץ פנימה כדי לא לשבור את ה"גמל". כשהביצים מתאחדות בערך, מתחילים לפזר מעט מהקמח והגבינה על תפוחי האדמה, ממשיכים ללוש קלות, מאחדים את התערובת ומוסיפים עוד קמח לפי הצורך כדי ליצור בצק גמיש. ברגע שהבצק כבר לא דביק הבצק מוכן. חשוב לא לעבוד יתר על המידה על הבצק ויוצר גלוטן המעניק לבצק מרקם צפוף. עבודה מהירה וקלילה תעניק לכם ניוקי קליל ואוורירי. מפזרים את הלוח בקמח ומגלגלים 1/4 מהבצק לחבל ארוך בעובי של כ-1 סנטימטר.
חותכים לחלקים בגודל אגודל ומניחים בצד, מערבבים עם מעט קמח כדי למנוע מהם להיצמד. חוזרים על הפעולה עם שאר חלקי הבצק. בעזרת גב מזלג לוקחים כל ניוקי ומגלגלים בעדינות על השיניים על ידי לחיצה קלה עם האגודל ומאפשרים לניוקי ליפול מהמזלג. מרתיחים ניוקי בסיר גדול עם מים מומלחים עד שהם צפים. כשהם צפים הם גמורים.
מוסיפים יין אדום תוך כדי ערבוב עד כמעט אידוי מוחלט. מתבלים במלח כשר, פלפל, לפי הטעם, ועגבניות בעזרת גב כף לפירוק העגבניות. מביאים לרתיחה ואז מנמיכים לרתיחה ומניחים להתבשל כ-20 דקות. טועמים את הרוטב ומוסיפים חומץ ביין אדום, גבינה ועוד מלח ופלפל, אם צריך. אם תרצה, תוכל לטהר את הרוטב בשלב זה באמצעות בלנדר טבילה או לשמור אותו שמנמן.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לניוקי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. Famille Vincent Cremant de Bourgogne עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-24 דולר לבקבוק.
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.