קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות33
מגזין

ניוקי עם רוטב עגבניות חריף

ניוקי עם רוטב עגבניות חריף
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין ניוקי עם רוטב עגבניות חריף בבית. מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 13 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 392 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 יגידו שהוא הגיע למקום. המתכון הזה של Foodnetwork דורש פלפל, שמן זית, חומץ יין אדום ופתיתי צ'ילי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-50 דקות. עם ציון ספונקולרי של 89%, המנה הזו מרהיבה. נסו ניוקי עם רוטב עגבניות חריף, ניוקי עם רוטב עגבניות וניוקי עם רוטב עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
אופים תפוחי אדמה בתנור של 350 מעלות F עד שהם רכים. כשהם מתקררים מספיק כדי להתמודד, שולפים את החלק הפנימי ומכניסים למחטב כדי להסיר גושים. בקערה קטנה מערבבים את הביצה, המלח ואגוז המוסקט. על משטח עבודה מקומח קלות תולים את תפוחי האדמה יוצרים גומה במרכז.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 4)תפוחי אדמה רדומים (בערך 4)
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
בצל צהוב, קצוץ גס לחתיכות אחידותבצל צהוב, קצוץ גס לחתיכות אחידות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
יוצקים פנימה את תערובת הביצים ואז, בעזרת האצבעות או מזלג, מתחילים לערבב את הביצים לתוך תפוחי האדמה פועלים מבחוץ פנימה כדי לא לשבור את ה"גמל". כשהביצים מתאחדות בערך, מתחילים לפזר מעט מהקמח והגבינה על תפוחי האדמה, ממשיכים ללוש קלות, מאחדים את התערובת ומוסיפים עוד קמח לפי הצורך כדי ליצור בצק גמיש. ברגע שהבצק כבר לא דביק הבצק מוכן. חשוב לא לעבוד יתר על המידה על הבצק ויוצר גלוטן המעניק לבצק מרקם צפוף. עבודה מהירה וקלילה תעניק לכם ניוקי קליל ואוורירי. מפזרים את הלוח בקמח ומגלגלים 1/4 מהבצק לחבל ארוך בעובי של כ-1 סנטימטר.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ניוקיניוקי
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
חותכים לחלקים בגודל אגודל ומניחים בצד, מערבבים עם מעט קמח כדי למנוע מהם להיצמד. חוזרים על הפעולה עם שאר חלקי הבצק. בעזרת גב מזלג לוקחים כל ניוקי ומגלגלים בעדינות על השיניים על ידי לחיצה קלה עם האגודל ומאפשרים לניוקי ליפול מהמזלג. מרתיחים ניוקי בסיר גדול עם מים מומלחים עד שהם צפים. כשהם צפים הם גמורים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מוציאים ומערבבים מיד עם רוטב עגבניות חריף.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
6
מקשטים בעלי בזיליקום קרועים וגבינה נוספת.;
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
7
בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה מוסיפים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מוסיפים בצל ומטגנים עד לריכוך, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
9
מוסיפים שום ומטגנים עד לריח.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
10
מוסיפים אורגנו, פתיתי צ'ילי ורסק עגבניות, מערבבים עד לאיחוד ומדביקים לתערובת כדקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
11
מוסיפים יין אדום תוך כדי ערבוב עד כמעט אידוי מוחלט. מתבלים במלח כשר, פלפל, לפי הטעם, ועגבניות בעזרת גב כף לפירוק העגבניות. מביאים לרתיחה ואז מנמיכים לרתיחה ומניחים להתבשל כ-20 דקות. טועמים את הרוטב ומוסיפים חומץ ביין אדום, גבינה ועוד מלח ופלפל, אם צריך. אם תרצה, תוכל לטהר את הרוטב בשלב זה באמצעות בלנדר טבילה או לשמור אותו שמנמן.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
12
מגישים עם ניוקי.;
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי

מרכיבים

6שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה125חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה6חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'Handful fresh basil leaves (about , for garnishHandful fresh basil leaves (about , for garnish6חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'Handful fresh basil leaves (about , for garnishHandful fresh basil leaves (about , for garnish2ציפורןשום, טחוןשום, טחון1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1צביטהקמצוץ אגוז מוסקט מגורד טריקמצוץ אגוז מוסקט מגורד טרי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו מיובשאורגנו מיובש25חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פרמזן מגוררתפרמזן מגוררת25חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פרמזן מגורר, בתוספת יותר להגשהפרמזן מגורר, בתוספת יותר להגשה2kgsעגבניות שזיף שלמותעגבניות שזיף שלמות1אוראו ממולאים כפוליםפתיתי צ'ילי אדומיםפתיתי צ'ילי אדומים1201 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1kgsrusset potatoes (about 4)russet potatoes (about 4)1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1( חצילים)yellow onion, roughly chopped into even piecesyellow onion, roughly chopped into even pieces

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לניוקי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. Famille Vincent Cremant de Bourgogne עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-24 דולר לבקבוק.
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.