קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

ניוקי תפוחי אדמה במרק פטריות

ניוקי תפוחי אדמה במרק פטריות
ניוקי תפוחי אדמה במרק פטריות הוא מנת תוספת צמחונית. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 320 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם סלרי, עירית, פטריות קרמיני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, טורטליני פטריות במרק פטריות, ו מרק פטריות.

הוראות

1
כדי להכין מרק, לשלב הראשון 9 מרכיבים בתנור הולנדי; להביא לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 45 דקות. מסננים דרך מסננת לתוך קערה; להשליך מוצקים. מערבבים ברוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
להוסיף 2 פטריות כוסות, כרישה כוס 1, וגזר כוס 1; לבשל 10 דקות או עד מכרז, ערבוב מדי פעם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
5
כדי להכין ניוקי, פירס תפוחי אדמה עם מזלג; אופים ב 400 במשך 1 שעה או עד מכרז. מגניב במקצת. לקלף תפוחי אדמה; מחית. קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ניוקיניוקי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
שלב תפוחי אדמה, 1 1/4 קמח כוסות, 1 כפית מלח, חלמון ביצה. מערבבים היטב כדי ליצור בצק חלק. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה; להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים, ומעצבים כל חלק לחבל באורך 15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
חותכים כל חבל לתוך 15 (1 אינץ') חתיכות, לגלגל כל חתיכה לתוך כדור. גרור את הקוצים של המזלג מעל כל כדור, ויצר צורה קעורה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
8
מניחים את הניוקי על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. לכסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
מביאים מים לרתיחה בתנור הולנדי גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
10
הוסף חצי ניוקי; לבשל 1 1/2 דקות או עד ניוקי לצוף. (לא לבשל יתר על המידה או ניוקי יתפרק.)
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
11
הסר ניוקי עם כפית מחוררת; מקום במסננת. חזור על הליך עם ניוקי הנותרים. להביא מרק לרתיחה; מערבבים בתערובת פטריות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ניוקיניוקי
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
12
מניחים 10 ניוקי בכל אחד 6 קערות מרק. מצקת 1 תערובת מרק כוס לתוך כל קערה; מפזרים עירית.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
מצקתמצקת
13
מגישים באופן מיידי.

מרכיבים

794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אפיית תפוחי אדמהאפיית תפוחי אדמה1(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(1 אינץ') גזר ג'וליאן לחתוך(1 אינץ') גזר ג'וליאן לחתוך4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגזר פרוס דקגזר פרוס דק3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסלרי פרוס דקסלרי פרוס דק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטריות קרמיני פרוסות דקפטריות קרמיני פרוסות דק7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטריות קרמיני פרוסותפטריות קרמיני פרוסות1גדולזנים של פטריותזנים של פטריות3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, מחולקקמח לכל מטרה, מחולק2(חוֹרֶף)עירית טרייה קצוצהעירית טרייה קצוצה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(1-inch) julienne-cut כרישה(1-inch) julienne-cut כרישה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכרישה פרוסה דקכרישה פרוסה דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב סויה דל נתרןרוטב סויה דל נתרן1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)12 כובעי פטריות שיטאקה יבשים (אודות12 כובעי פטריות שיטאקה יבשים (אודות5עלי קורניתעלי קורנית1בצל צהוב בינוני, קצוץ1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן3בצל צהוב בינוני, קצוץ1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto