ניוקי תפוחי אדמה במרק פטריות הוא מנת תוספת צמחונית. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 320 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם סלרי, עירית, פטריות קרמיני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, טורטליני פטריות במרק פטריות, ו מרק פטריות.
הוראות
1
כדי להכין מרק, לשלב הראשון 9 מרכיבים בתנור הולנדי; להביא לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 45 דקות. מסננים דרך מסננת לתוך קערה; להשליך מוצקים. מערבבים ברוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
להוסיף 2 פטריות כוסות, כרישה כוס 1, וגזר כוס 1; לבשל 10 דקות או עד מכרז, ערבוב מדי פעם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
(ומנות בלבד)
5
כדי להכין ניוקי, פירס תפוחי אדמה עם מזלג; אופים ב 400 במשך 1 שעה או עד מכרז. מגניב במקצת. לקלף תפוחי אדמה; מחית. קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ניוקי
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
שלב תפוחי אדמה, 1 1/4 קמח כוסות, 1 כפית מלח, חלמון ביצה. מערבבים היטב כדי ליצור בצק חלק. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה; להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים, ומעצבים כל חלק לחבל באורך 15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
חותכים כל חבל לתוך 15 (1 אינץ') חתיכות, לגלגל כל חתיכה לתוך כדור. גרור את הקוצים של המזלג מעל כל כדור, ויצר צורה קעורה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
8
מניחים את הניוקי על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. לכסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ניוקי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
מביאים מים לרתיחה בתנור הולנדי גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
10
הוסף חצי ניוקי; לבשל 1 1/2 דקות או עד ניוקי לצוף. (לא לבשל יתר על המידה או ניוקי יתפרק.)
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
11
הסר ניוקי עם כפית מחוררת; מקום במסננת. חזור על הליך עם ניוקי הנותרים. להביא מרק לרתיחה; מערבבים בתערובת פטריות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ניוקי
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור
12
מניחים 10 ניוקי בכל אחד 6 קערות מרק. מצקת 1 תערובת מרק כוס לתוך כל קערה; מפזרים עירית.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.