ננאימו ברים השני
ננאימו ברים השני עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 279 קלוריות. אם יש לכם חמאה, שוקולד חצי מתוק, שיבולת שועל מגולגלת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. 11 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 7 שעות ו -10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך גדול של 23%. מתכונים דומים: ננאימו ברים, ננאימו ברים השלישי, ו ננאימו ברים.
הוראות
בסיר ממיסים 1/2 כוס חמאה או מרגרינה עם 2 ריבועים שוקולד.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה סוכר לבן, ביצה, שיבולת שועל מגולגלת, קוקוס, אגוזים קצוצים ותמצית וניל 1 כפית. עיתונות תערובת לתוך משומן 9 אינץ כיכר פאן, וצינה עבור 1 שעה.
שלב סוכר של קונדיטורים עם 3 כפות חמאה מרוככת, 1/2 כפית מהווניל וחלב.
מערבבים עד לקבלת עקביות דמוית ציפוי, ומורחים אותה על תערובת שיבולת השועל שבתבנית. מצננים 1/2 שעה.
ממיסים הנותרים 1 כף חמאה או מרגרינה עם הנותרים 2 ריבועים שוקולד.
מורחים על גבי הסורגים. מצננים 4 עד 5 שעות.
חותכים לריבועים בעזרת סכין חמה; טובלים סכין במים חמים, ונותנים לו להמיס דרך השוקולד.