נפוליאון מוס לימון
נפוליאון מוס לימון דורש כ 5 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם סוכר, קרם לימון, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו נפוליאון מוס לימון, Blackberry Mousse And Honey - Tuile Napoleons, ו נפוליאון אוכמניות טרי עם מוס גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
טוחנים היטב פיסטוקים 1/3 כוס עם סוכר, כוסברה והל במעבד מזון. קוצצים דק את הפיסטוקים הנותרים ושמורה.
שים ערימה של יריעות פילו על משטח עבודה לכסות עם 2 גיליונות חופפים של ניילון לעטוף ומגבת מטבח עמום. שים 1 סדין פילו על קרש חיתוך מברשת עם קצת חמאה.
פזרו פילו גיליון באופן שווה עם חצי סוכר אגוז, ולאחר מכן העליון עם גיליון אחר של פילו.
פילו מברשת עם קצת חמאה ומפזרים עם סוכר אגוז שנותר. למעלה עם הנותרים פילו גיליון, לחיצה למטה בעדינות, ואז מברשת עם שאר החמאה. צ ' יל פילו 10 דקות.
לקצץ קצוות של פילו עם סכין חדה לעשות 1 (15-על ידי 12 אינץ') מלבן.
חותכים מחסנית לאורכו כדי להפוך 4 (3 אינץ 'רחב) רצועות, ולאחר מכן לחתוך רצועות לרוחב לריבועים 5 (3 אינץ'), ויוצרים 20 בסך הכל. חצי כל ריבוע באלכסון, ואז בזהירות להעביר משולשים, 1 בכל פעם, עם מרית על גיליון אפייה גדול מצופה קלף, מרווחים אותם 1/4inch זה מזה. משולשים לכסות עם פיסת קלף אחרת גיליון אפייה (כמשקל).
אופים בשליש התחתון של התנור עד הזהב, 15 עד 18 דקות.
הסר גיליון אפייה העליון בזהירות לקלף את הקלף העליון (כמה פילו עשוי להיצמד אליו), ואז צ ' יפס מגניב על תבנית אפייה על מדף.
מקציפים קרם בקערה עם מיקסר חשמלי עד שהוא מחזיק פסגות רכות, ואז לקפל בעדינות בגלי לימון.
שים 1 פריך על כל אחד 8 צלחות. למעלה כל פריך עם 1 כף גדושה מוס, ואז שכבה עם אחר פריך כף מוס. למעלה עם צ ' יפס.
מפזרים אגוזים קצוצים שמורים סביב נפוליאון.
* טוגנים לשמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר 1 שבוע.* מוס יכול להתבצע 4 שעות קדימה ומקורר, מכוסה.