קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

נפוליאון מוס קרמל עם רוטב קרמל וגרגרים

נפוליאון מוס קרמל עם רוטב קרמל וגרגרים
נפוליאון מוס קרמל עם רוטב קרמל וגרגרים דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 69 גרם של שומן, וסך הכל 1202 קלוריות. אתה מקבל קינוח שמגיש 6. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם סוכר, קצפת, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: נפוליאון מוס קרמל עם רוטב קרמל וגרגרים, נפוליאון בננה פטל קרמל, ו טארטלט מוס שוקולד לבן עם רוטב וניל בורבון קרמל.

הוראות

1
מיקום 1 מתלה שלישי העליון ו 1 מתלה בשליש התחתון של תנור מחממים ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מרדדים 1 גיליון מאפה על משטח מקומח קלות למלבן 15x12 אינץ'. באמצעות סכין חדה קטנה וסרגל ארוך, גיליון לקצץ למלבן 13x10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
חותכים חצי לאורכו, ויוצרים שני מלבנים 13x5 אינץ'. פירס מלבנים בכל רחבי עם מזלג; להעביר 1 ungreased תבנית אפייה. חזור עם גיליון מאפה שנותר, העברה אחרת ungreased תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מלבנים מברשת עם חמאה מומסת; מפזרים כל אחד עם 1 1/2 כפיות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
5
מאפים אופים 8 דקות. הפוך את המיקום של גיליונות אפייה ואופים עד מאפים זהובים, כ 8 דקות יותר. מאפים מגניבים על סדינים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
יוצקים 3 כפות מים לתוך ramekin או כוס פודינג.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
מפזרים עם ג ' לטין; לתת לרכך בעת הכנת רוטב קרמל.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3
מערבבים סוכר, סירופ תירס ו 3/4 כוס מים בסיר גדול כבד. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד שהסוכר מתמוסס, לעתים קרובות מברישים את הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה. להגדיל את החום; להרתיח מבלי לערבב עד סירופ הופך חום זהוב עמוק, מדי פעם צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטוב מחבת מתערבל, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר מהחום.
5
הוסף 1 3/4 כוסות שמנת וחמאה (קרמל יהיה בועה עד במרץ). חזור לחום נמוך; מערבבים עד שכל פיסות קרמל להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
6
יוצקים 1 1/2 כוסות רוטב קרמל לתוך כוס מדידה זכוכית; להפריש פאן של רוטב קרמל.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מניחים ramekin עם תערובת ג ' לטין במחבת קטנה של מים רותחים. מערבבים עד מתמוסס ג ' לטין ותערובת ברורה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מערבבים ג ' לטין לתוך 1 1/2 כוסות קרמל חם; מגניב רק לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
9
מקציפים קרם מקורר בקערה גדולה עד פסגות בינוניות (לא overbeat). בהדרגה לשפוך תערובת קרמל-ג ' לטין מקורר על שמנת, מתקפל כל הזמן אבל בעדינות. צ ' יל מוס 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מסדרים 3 מלבנים מאפים על תבנית אפייה גדולה ונקייה; טפטוף כל אחד עם 2 כפות קרמל מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מורחים 1 מוס כוס באופן שווה על כל מלבן. צמרמורת עד מוס מתחיל להגדיר, על 1 שעה. שמור מאפה רגיל מלבן.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3
מניחים שכבת מאפה 1 עם מוס על תבנית אפייה קטנה או לוח. למעלה עם שכבה שנייה, שכבה שלישית, ואז מאפה רגיל, שכבות יישור. הקש מאפה התאספו קלות, כך שכבות לדבוק. כיסוי; צמרמורת לפחות 8 שעות ועד 1 יום. כיסוי וצינה הנותרים רוטב קרמל במחבת.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
באמצעות סכין משונן, לחתוך לרוחב מאפה ל 6 חתיכות. נפוליאונים עם אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
5
העבר לצלחות. רוטב Rewarm על אש נמוכה רק עד pourable; רוטב רסס על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
6
מקשטים עם פירות יער.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים