נפוליאון מוס קרמל עם רוטב קרמל וגרגרים
נפוליאון מוס קרמל עם רוטב קרמל וגרגרים דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 69 גרם של שומן, וסך הכל 1202 קלוריות. אתה מקבל קינוח שמגיש 6. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם סוכר, קצפת, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: נפוליאון מוס קרמל עם רוטב קרמל וגרגרים, נפוליאון בננה פטל קרמל, ו טארטלט מוס שוקולד לבן עם רוטב וניל בורבון קרמל.
הוראות
מיקום 1 מתלה שלישי העליון ו 1 מתלה בשליש התחתון של תנור מחממים ל 204°.
מרדדים 1 גיליון מאפה על משטח מקומח קלות למלבן 15x12 אינץ'. באמצעות סכין חדה קטנה וסרגל ארוך, גיליון לקצץ למלבן 13x10 אינץ'.
חותכים חצי לאורכו, ויוצרים שני מלבנים 13x5 אינץ'. פירס מלבנים בכל רחבי עם מזלג; להעביר 1 ungreased תבנית אפייה. חזור עם גיליון מאפה שנותר, העברה אחרת ungreased תבנית אפייה.
מלבנים מברשת עם חמאה מומסת; מפזרים כל אחד עם 1 1/2 כפיות סוכר.
מאפים אופים 8 דקות. הפוך את המיקום של גיליונות אפייה ואופים עד מאפים זהובים, כ 8 דקות יותר. מאפים מגניבים על סדינים.
יוצקים 3 כפות מים לתוך ramekin או כוס פודינג.
מפזרים עם ג ' לטין; לתת לרכך בעת הכנת רוטב קרמל.
מערבבים סוכר, סירופ תירס ו 3/4 כוס מים בסיר גדול כבד. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד שהסוכר מתמוסס, לעתים קרובות מברישים את הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה. להגדיל את החום; להרתיח מבלי לערבב עד סירופ הופך חום זהוב עמוק, מדי פעם צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטוב מחבת מתערבל, על 10 דקות.
הוסף 1 3/4 כוסות שמנת וחמאה (קרמל יהיה בועה עד במרץ). חזור לחום נמוך; מערבבים עד שכל פיסות קרמל להתמוסס.
יוצקים 1 1/2 כוסות רוטב קרמל לתוך כוס מדידה זכוכית; להפריש פאן של רוטב קרמל.
מניחים ramekin עם תערובת ג ' לטין במחבת קטנה של מים רותחים. מערבבים עד מתמוסס ג ' לטין ותערובת ברורה, על 1 דקה.
מערבבים ג ' לטין לתוך 1 1/2 כוסות קרמל חם; מגניב רק לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם.
מקציפים קרם מקורר בקערה גדולה עד פסגות בינוניות (לא overbeat). בהדרגה לשפוך תערובת קרמל-ג ' לטין מקורר על שמנת, מתקפל כל הזמן אבל בעדינות. צ ' יל מוס 15 דקות.
מסדרים 3 מלבנים מאפים על תבנית אפייה גדולה ונקייה; טפטוף כל אחד עם 2 כפות קרמל מהמחבת.
מורחים 1 מוס כוס באופן שווה על כל מלבן. צמרמורת עד מוס מתחיל להגדיר, על 1 שעה. שמור מאפה רגיל מלבן.
מניחים שכבת מאפה 1 עם מוס על תבנית אפייה קטנה או לוח. למעלה עם שכבה שנייה, שכבה שלישית, ואז מאפה רגיל, שכבות יישור. הקש מאפה התאספו קלות, כך שכבות לדבוק. כיסוי; צמרמורת לפחות 8 שעות ועד 1 יום. כיסוי וצינה הנותרים רוטב קרמל במחבת.
באמצעות סכין משונן, לחתוך לרוחב מאפה ל 6 חתיכות. נפוליאונים עם אבקת סוכר.
העבר לצלחות. רוטב Rewarm על אש נמוכה רק עד pourable; רוטב רסס על כל צלחת.