נקניק הודו ופסטה אופים
נקניק הודו ואופה פסטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 52 דקות. גשו לסופר וקנו חלק-גבינת מוצרלה רזה, פסטה פנה, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מאפה פסטה נקניק, פסטאן ומאפה נקניקיות, ו מאפה פסטה נקניק.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מבשלים נקניק במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מוסיפים בצל, פטריות וסלרי; מבשלים 6 עד 8 דקות או עד למכרז.
מוסיפים עגבניות, פימיאנטו ושום. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 8 עד 10 דקות או עד כמעט כל הנוזל התאדה.
מערבבים תערובת נקניק ופסטה מבושל חם בקערה גדולה, ערבוב היטב.
יוצקים לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים, חשוף, ב 400 במשך 15 דקות או עד גבינה נמסה.