קליפת מוקצפת מוקה
קליפת מוקצפת מוקה עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 119 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שקדים מרוסקים, מלח, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו קליפת מוקצפת מוקה, קליפת שוקולד פטל-מוקה, ו עוגת מוקצפת שוקולד מוקה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 250 מעלות F. קו גיליון אפייה מעוטר עם מחצלת אפיית סיליקון או נייר קלף.
שים 1/4 כוס שקדים blanched ו 1 כפית סוכר לתוך מעבד מזון ודופק עד שהוא דומה קמח תירס; מילואים. דק קוצצים את השקדים הנותרים.
במערבל עמדה עם הקובץ המצורף whisk, להכות חלבון ביצה ומלח עד פסגות רכות מאוד נוצרו. בקערה קטנה, מערבבים יחד את הסוכר 1/4 כוס הנותרים ואבקת אספרסו. עם המיקסר פועל על נמוך, להוסיף לאט את הסוכר ואת אבקת האספרסו, 1 כף בכל פעם, מצליף רק עד שלב השיא הנוקשה, (לא overbeat). מקפלים בעדינות את קמח השקדים השמור.
עם מרית קיזוז גדול, להפיץ את הבלילה מרנג על גיליון אפייה מרופדת בשכבה זוגית, על 1/2 אינץ ' עבה.
מפזרים את השקדים קצוצים דק שבבי שוקולד באופן שווה על פני השטח של מרנג ואופים במשך 1 שעה. כבה את התנור, משאיר את המקצפת בתנור להתייבש עוד יותר ולהתקרר במשך שעה אחת נוספת.
הערה: אם מרנג מקבל לעיס, לשים אותו בחזרה לתוך תנור 200 מעלות f במשך כ 30 דקות, לכבות את התנור ולתת יבש בתוך התנור בזמן שהוא מתקרר.
כדי לשרת, לשבור את הקצפת לחתיכות. שאריות מרנג ניתן לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר במקום קריר יבש עד 3 ימים.