קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

נקניק ופלפלים עם פולנטה פריך

נקניק ופלפלים עם פולנטה פריך
נקניק ופלפלים עם Polentan פריך הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 599 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו קורנית, מלח כשר ופלפל, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכונים דומים: בזיליקום פולנטה עם שעועית ופלפל, פולנטה בגריל עם פלפלים ופקורינו, ו פולנטה רכה עם ביצה, פלפלים אדומים וצלפים מטוגנים.

הוראות

1
מחממים תנור ל-400 אף.
2
חום 1 כף של השמן במחבת ovenproof גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיף את הנקניק ומבשל, פונה פעם אחת, עד שהוא מתחיל חום, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הבצל, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב, במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הפלפלים והשום ומבשלים עד שהם רכים, בערך 4 דקות. מערבבים ביין וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
6
מעבירים את המחבת לתנור. צלוי עד הנקניק מבושל דרך, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מחממים את השמן הנותר במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים את הפולנטה בקבוצות, פונה פעם אחת, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
8
מניחים את הפולנטה על מגש. כפית את הנקניק, ירקות, ומיצי פאן מעל.
מרכיבים שתצטרך
9
מגישים עם לחם פריך, אם תרצה.טיפ: יומנים של פולנטה מוכנה לאכילה הם הנשק הסודי של הטבח. נמכר בחלק הבינלאומי של הסופרמרקט, תערובת תירס ארוחה יכול להיות פרוס לתוך סיבובים כדי לאפות, broil, או לצרוב. השתמש בפולנטה כבסיס לדגים, עוף או מתאבנים.
מרכיבים שתצטרך