נקניק ופלפלים עם פולנטה פריך
נקניק ופלפלים עם Polentan פריך הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 599 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו קורנית, מלח כשר ופלפל, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכונים דומים: בזיליקום פולנטה עם שעועית ופלפל, פולנטה בגריל עם פלפלים ופקורינו, ו פולנטה רכה עם ביצה, פלפלים אדומים וצלפים מטוגנים.
הוראות
חום 1 כף של השמן במחבת ovenproof גדול מעל חום בינוני.
מוסיף את הנקניק ומבשל, פונה פעם אחת, עד שהוא מתחיל חום, 5 דקות.
מוסיפים את הבצל, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב, במשך 4 דקות.
מוסיפים את הפלפלים והשום ומבשלים עד שהם רכים, בערך 4 דקות. מערבבים ביין וקורנית.
מעבירים את המחבת לתנור. צלוי עד הנקניק מבושל דרך, כ -15 דקות.
מחממים את השמן הנותר במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים את הפולנטה בקבוצות, פונה פעם אחת, עד חום זהוב.
מניחים את הפולנטה על מגש. כפית את הנקניק, ירקות, ומיצי פאן מעל.
מגישים עם לחם פריך, אם תרצה.טיפ: יומנים של פולנטה מוכנה לאכילה הם הנשק הסודי של הטבח. נמכר בחלק הבינלאומי של הסופרמרקט, תערובת תירס ארוחה יכול להיות פרוס לתוך סיבובים כדי לאפות, broil, או לצרוב. השתמש בפולנטה כבסיס לדגים, עוף או מתאבנים.