קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות12
מגזין

נקניק כרוב כבוש ארוחת ערב

נקניק כרוב כבוש ארוחת ערב
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו את ארוחת הערב של כרוב כבוש נקניק. מתכון זה מכין 12 מנות עם 324 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. גשו לסופר וקנו זרעי קימל, פלפל, קישורי נקניק פולנים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו -25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 65%. הציון הזה די טוב. נסו פרחח כרוב כבוש ארוחת ערב, ארוחת ערב חזיר כרוב כבוש, ו ארוחת ערב פשוטה וכרוב כבוש עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
ב-5 קאט. סיר איטי, שכבו את הגזר, תפוחי האדמה וכרוב הכרוב. במחבת גדולה, נקניקיות חומות. כשהוא קריר מספיק לטיפול, חתוך לחתיכות בגודל 3 אינץ'; מעבירים לסיר איטי (סיר איטי יהיה מלא). שמרו 1 כף טפטופים; הקפיצו בצל ושום בטפטופים שמורים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים יין בהדרגה. מביאים לרתיחה; מערבבים כדי לשחרר חתיכות שחומות. מערבבים פלפל וקימל.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
יוצקים מעל נקניק. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 8-10 שעות או עד שמד חום שהוכנס לנקניק קורא 160 מְזוּגָע.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום