זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, מניית עוף, כמה גרגרי אגוז מוסקט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב העגבניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו מרק כרוב נקניק, כרוב, קילבסאן ומרק אורז, ו כרוב, קילבסאן ומרק אורז (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה, מוסיפים את kielbasa וחום.
מוסיפים את תפוחי האדמה, פפריקה, כוסברה, allspice, גזר, סלרי, שום, בצל וקצת מלח ופלפל. לבשל, מכוסה חלקית, 5 עד 6 דקות. ואז לנבול את הכרוב ואת העונה עם אגוז מוסקט קטן. תהרסי את המחבת עם הבירה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את המניה ואת passata, ואז להחליק את kielbasa בחזרה בסיר ומבשלים לשלב טעמים, 15 דקות. מגניב ומאחסן לארוחת איפור מראש. לחמם מעל חום בינוני. סיים את המרק עם קרם פרש, עשבי תיבול ומיץ לימון; לשרת בקערות רדודות.