נקניק סיני Broccolini אורז מטוגן
נקניק סיני Broccolini אורז מטוגן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 453 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. גשו לסופר וקנו את רסק צ'ילי שום, שורש ג' ינג'ר, אורז, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: נקניק סיני אורז מטוגן עם שאלוט מטוגן פריך, אורז מטוגן עם נקניק סיני, ו סרטן ונקניק סיני אורז מטוגן.
הוראות
מחממים ווק גדול על חום בינוני, ואז מוסיפים את הנקניקיה הסינית ומבשלים עד שהשומן מתחיל לעבד והנקניק משחיתים מעט, בערך 5 דקות, משליכים מדי פעם כדי למנוע דבק.
הסר את הנקניק ולהניח בצד, ולאחר מכן להוסיף את שמן שומשום לווק ולהוריד את החום מעט. כאשר השמן מחומם, מטגנים את השום וג ' ינג ' ר יחד לרגע, ערבוב לעתים קרובות, ולאחר מכן להוסיף broccolini ו 1 כף רוטב סויה, לזרוק מעיל ומבשלים עד במכרז רק, 2-3 דקות.להגדיל את החום בינוני-גבוה, ואז להוסיף את הנקניק, אורז, חצי בצל ירוק, רסק צ ' ילי-שום וכף שנייה של רוטב סויה לווק עם broccolini. לזרוק היטב לשלב ביסודיות. אפשר לאורז לשבת בווק במשך 30 שניות או עד ריח קלוי, ואז לזרוק שוב ולתת לשבת עוד 30 שניות עד דקה.מחלקים בין שתי קערות ומקשטים עם זרעי שומשום שחור ושאר הבצל הירוק.עוד מתכונים אורז מטוגן על מזון הרפובליקה:ביצים ובייקון עם אורז מטוגן פיקנטי