נקניק עוף Rigatoni ברוטב וודקה חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Rigatoni נקניק עוף ברוטב וודקה פיקנטי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1136 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 53 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך מלח ופלפל, וודקה, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו Rigatoni עם רוטב עגבניות וודקה חריף, Rigatoni עם נקניק חריף-רוטב עגבניות וארוגולה, ו נקניק איטלקי Rigatoni עם רוטב שמנת חריף (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר גדול של מים להרתיח עבור הפסטה. במחבת גדולה מעל חום בינוני להמיס חמאה עם שמן.
מוסיפים נקניק עוף וחום, 3 עד 4 דקות, לשבור חתיכות גדולות עם כף עץ.
מוסיפים בצל, חלפיניו ושום וקמח עד שהתרככו, כ 5 דקות.
מוסיפים פלפל ירוק, פפריקה, תיבול איטלקי, מלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים 3 דקות יותר.
בנדיבות מלח את מי הפסטה ולהוסיף את rigatoni. לבשל עד אל דנטה, על 12 דקות.
בינתיים, מוסיפים עגבניות לרוטב ומביאים לרתיחה, במשך כ -10 דקות.
מוסיפים וודקה ושמנת ומבשלים עוד כמה דקות. לזרוק גבינה ופטרוזיליה קצוצה. כדי לשרת, לנקז את הפסטה היטב ולהוסיף לרוטב.
מערבבים עד פסטה מצופה יפה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.