נקניק עם אסקרול ושעועית לבנה
נקניק עם אסקרול ושעועית לבנה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 704 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם שעועית, בצל, אסקרול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: פסטה עם אסקרול, שעועית לבנה ונקניקיות עוף, נקניק עם שעועית אסקרול, ו אסקרול עם בייקון ושעועית לבנה.
הוראות
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני. לבשל את הנקניק, מפנה מדי פעם, עד השחמה ובישל דרך, כ -10 דקות.
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח לפחות 5 דקות לפני חיתוך.
מוסיפים את הבצל למחבת ומבשלים על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 6 דקות.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיפים את היין והמרק ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את השעועית, escarole, 1/2 מלח כפית, ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד escarole wilts, על 3 דקות.כף לתוך קערות בודדות העליון עם פרמזן.
מגישים עם נקניק ולחם פריך, אם תרצה.החלפה: אם אתה לא מצליח למצוא escarole, יחסית מעט מפולפל של אנדיב עם עלים ירוקים אור חסון, לנסות להשתמש chard שוויצרי או תרד.