קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

נקניק פיקנטי ברוקולי Rabe פרמזן

נקניק פיקנטי ברוקולי Rabe פרמזן
נקניק פיקנטי ברוקולי Rabe פרמזן דורש בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 745 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל טחון, פסטה רוטיני, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 80%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ברוקולי חריף עם פרמזן וצנוברים, Orecchiette עם נקניק חריף ברוקולי Rabe, ו Orecchiette עם ברוקולי Rabe & נקניק פיקנטי.

הוראות

1
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים ברוטיני, וחוזרים לרתיחה. הטבח חשף, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מניחים להכניס ספינת קיטור לסיר, ולמלא עם מים רק מתחת לתחתית של ספינת הקיטור. מכסים, ומביאים את המים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
הוסף את rabe ברוקולי, להתאושש, קיטור עד רק מכרז, על 2 דקות בהתאם עובי.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
5
מניחים את הנקניק האיטלקי למחבת גדולה מעל חום בינוני, ומבשלים עד להשחמה וכבר לא ורוד בפנים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר את הנקניק מהמחבת והניח בצד; לנקז שומן עודף, משאיר כ 1 כף של טפטוף נקניק במחבת.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מפזרים את השום, ומבשלים עד שהוא מתחיל חום, על 1 דקה; מערבבים במחצית האספסוף ברוקולי. מבשלים ומערבבים עד שהרבה נבלע, ומוסיפים את שאר האספסוף ואת העגבניות החתוכות לקוביות. מבשלים עד שכל האספסוף רך, כ 5 דקות; מפזרים מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ברוקולי רבהברוקולי רבה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
8
להחזיר את הנקניק למחבת, ומבשלים רק עד הבשר חם; מפזרים גבינת פרמזן, פתיתי פלפל אדומים כתושים, טפטוף של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מגישים מעל rotini חם.
מרכיבים שתצטרך
RotiniRotini