קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

נקניק פיקנטי ברוקולי Rabe פרמזן

נקניק פיקנטי ברוקולי Rabe פרמזן
נקניק פיקנטי ברוקולי Rabe פרמזן דורש בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 745 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל טחון, פסטה רוטיני, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 80%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ברוקולי חריף עם פרמזן וצנוברים, Orecchiette עם נקניק חריף ברוקולי Rabe, ו Orecchiette עם ברוקולי Rabe & נקניק פיקנטי.

הוראות

1
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים ברוטיני, וחוזרים לרתיחה. הטבח חשף, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מניחים להכניס ספינת קיטור לסיר, ולמלא עם מים רק מתחת לתחתית של ספינת הקיטור. מכסים, ומביאים את המים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
הוסף את rabe ברוקולי, להתאושש, קיטור עד רק מכרז, על 2 דקות בהתאם עובי.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
5
מניחים את הנקניק האיטלקי למחבת גדולה מעל חום בינוני, ומבשלים עד להשחמה וכבר לא ורוד בפנים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר את הנקניק מהמחבת והניח בצד; לנקז שומן עודף, משאיר כ 1 כף של טפטוף נקניק במחבת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מפזרים את השום, ומבשלים עד שהוא מתחיל חום, על 1 דקה; מערבבים במחצית האספסוף ברוקולי. מבשלים ומערבבים עד שהרבה נבלע, ומוסיפים את שאר האספסוף ואת העגבניות החתוכות לקוביות. מבשלים עד שכל האספסוף רך, כ 5 דקות; מפזרים מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ברוקולי רבהברוקולי רבה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
8
להחזיר את הנקניק למחבת, ומבשלים רק עד הבשר חם; מפזרים גבינת פרמזן, פתיתי פלפל אדומים כתושים, טפטוף של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מגישים מעל rotini חם.
מרכיבים שתצטרך
RotiniRotini