נקניק המתכון , Radicchio & Risotto Barolo יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-59 דקות. במנה עיקרית זו יש 640 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם נקניק מתובל, בצל, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ריזוטו אל ברולו + קרוסטיני ירוק, ריזוטו עם רדיקיו, ו ריזוטו עם רדיקיו.