נקניקיות ותפוחי אדמה
ייתכן שראפל נקניקיות ותפוחי אדמה הוא בדיוק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספיק ל-8 מנות . מנה אחת מהמנה מכילה כ -21 גרם חלבון , 29 גרם שומן , וסך הכל 574 קלוריות . אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. אם יש לכם שמנת וסלסה, טורטיות קמח, חלב, וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כ -30 דקות . עם ציון כף של 53% , מנה זו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו ראפלי חסה עוף ברביקיו אסייתיים , ראפלי חסה חומוס אסייתיים , וראפל חסה אסייתיים .
הוראות
במחבת גדולה, טגנו את הנקניקיות על אש בינונית עד שהן כבר לא ורודות; סננו.
מוסיפים תפוחי אדמה; מבשלים עד להשחמה קלה, כ-15 דקות.
בקערה גדולה, טורפים את הביצים, החלב, המלח והפלפל; מוסיפים לתערובת הנקניקיות. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהביצים יציבות לחלוטין. מחלקים את התערובת בין הטורטיות; מגלגלים היטב.
מניחים בתבנית אפייה משומנת בגודל 33 x 23 ס"מ. חממים במיקרוגל, ללא מכסה, בעוצמה גבוהה במשך 2-4 דקות או עד שהתערובת מתחממת היטב, או חממים כל אחד בנפרד למשך 30 שניות.
מגישים עם שמנת חמוצה וסלסה אם רוצים.