נקניקיית ברווז: סלסיצ'יה ד' אניטרה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 2418 קלוריות, 87 גרם חלבון, ו 215 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 53% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. אם יש לכם פלפל, פנקטה, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. הציון הזה מוצק. נסו סלסיצ'יה די קוניגליו אל אצטו (נקניקיית ארנב עם חומץ), פסטה בצורת עשב עם ראגו נקניק: גרמינה קון לה סלסיצ'יה, ו פיצה נקניק (פיצן אלה סלסיצ'יה) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערת ערבוב מערבבים יחד את הברווז והפנצ ' טה בידיים עד לערבוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טה
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
2
מוסיפים פלפל, מלח ויין לבן ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה, שוב בידיים. עליכם לנוע במהירות לכאן או שטמפרטורת גופכם עלולה לשנות את מרקם השומן.
מרכיבים שתצטרך
יין לבן
פלפל
מלח
3
הגדר את חומר הנקניקיות והניח את המעטפת מעל מזין המשפך. אם אין לכם מילוי נקניקיות, צרו את הנקניק לבולי עץ של 1/4 קילו ביד והקפידו לטפל בהם. ממלאים את הנקניקיה במעטפות, מסובבים כל 3 1/2 עד 4 אינץ ' כך שכל נקניק יהיה בערך 4 גרם, ויוצרים 22 עד 25 נקניקיות. דוקרים את כולם בעזרת מחט ומניחים בצד במקום קריר עד שהם מוכנים לבישול.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
ציוד שתשתמש בו
משפך
4
במחבת בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים את שמן הזית על אש בינונית ומוסיפים נקניקיות. מבשלים עד להזהבה, כ -7 דקות בצד, ואז מוסיפים את הבצל והשום. מבשלים עד שהם רכים וזהובים, בערך 8 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
נקניק
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוציאים את הנקניקיות ומניחים על צלחת. מערבבים פנימה את רסק העגבניות ומבשלים 5 או 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
נקניק
6
מוסיפים את היין האדום והציר, מגרדים את תחתית התבנית בכף עץ כדי לשחרר את כל החלקים השחומים לתערובת. מחזירים את הנקניקיות למחבת. מבשלים על אש בינונית מכוסה, למשך 15 דקות, הופכים מדי פעם. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
יין אדום
נקניק
פטרוזיליה
מלאי
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת
7
בסיר גדול עם תחתית כבדה מחממים את השמן על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
8
מוסיפים את כל חלקי העוף ומשחימים בכל רחבי, תוך ערבוב כדי למנוע צריבה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוף
9
מוציאים את העוף ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
10
מוסיפים לסיר את הגזר, הבצל והסלרי ומבשלים עד שהם רכים ומשחימים. מחזירים את העוף לסיר ומוסיפים 3 ליטר מים, רסק העגבניות, גרגירי הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים בעזרת כף עץ כדי לעקור את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית התבנית. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם רזה עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
פלפל
ירק
גזר
עוף שלם
פטרוזיליה
סלרי
בצל
מים
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת
סיר
11
מסירים מהאש, מסננים ולוחצים על המוצקים עם תחתית המצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את הציר כדי להקל על הקירור ומניחים בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או מקפיאים עד חודש.