נשיכות פולנטה עם גבינה כחולה, עגבניות וצנוברים
עקיצות פולנטה עם גבינה כחולה, עגבניות וצנוברים עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 62 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 24 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך מרק עוף במלח נמוך, בזיליקום, עגבניות ענבים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלט פארו עם גבינה כחולה, צנוברים ועגבניות, רוטיני עם גבינת עיזים, צנוברים ועגבניות, ו סלט סלק טעים להפליא עם גבינה כחולה, לפת, תאנה וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה קלה 24 מיני כוסות מאפין (כל אחד על 1 3/4 אינץ 'בקוטר עם 1/2 אינץ' -צדדים גבוהים).
מביאים מרק לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני; בהדרגה להקציף קמח תירס. לבשל עד התערובת היא עבה מאוד, ערבוב כל הזמן, על 2 דקות.
הסר מהחום. מערבבים בפרמזן. מתבלים במלח.
כף 1 1/2 כפות פולנטה חמה לתוך כל כוס מאפין. באמצעות גב כף, לארוז פולנטה בחוזקה לתוך כוסות. באמצעות אצבע, לעשות הזחה במרכז של כל טארט פולנטה למילוי. צמרמורת עד קר ולהגדיר, על 3 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; לשמור מקורר.)
מחממים תנור ל 350°f. קו אפייה עם לסכל. באמצעות קצה הסכין, להרים עוגות פולנטה מחבת.
העברת טארטים, בצד מוטבע למעלה, כדי להכין תבנית אפייה.
מניחים קוביית גבינה כחולה 1 בכל כניסה.
מפזרים בצל ירוק וצנוברים על גבי גבינה. מעל כל טארט עם 2 רבעי עגבניות.
אופים עד גבינה נמסה פולנטה הוא התחמם דרך, על 5 דקות.
להעביר טארטים לצלחת; מפזרים בזיליקום ומגישים.